AppleYleinen

Ylikuumeneeko uusin iPhonesi? Apple laittoi jakoon nyt iOS 17.0.3 -päivityksen korjatakseen ongelman

Apple iPhone 15 Pro Max

Apple on laittanut jakoon uuden iOS 17.0.3 -päivityksen, joka on yksi monista viime aikoina jakoon laitetuista pienistä korjauspäivityksistä. Kyseessä on kuitenkin odotettu päivitys erityisesti iPhone 15 Pro- ja iPhone 15 Pro Max -puhelimien käyttäjille. Muille käyttäjille päivityksessä ei ole suuremmin mitään uudistuksia.

Uuden päivityksen luvataan korjaavan ylikuumenemisongelmat, joista monet iPhone 15 Pro- ja iPhone 15 Pro Max -puhelimien käyttäjät ovat valittaneet. Raportteja kuumenemisesta on kuultu jatkuvasti lisääntyvissä määrin, kun puhelin saapui markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime viikolla Apple myönsi uutuuspuhelimien ongelmat, ja vakuutti ettei kyseessä ole laitteistovika. Apple lupasi tuolloin seuraavan ohjelmistopäivityksen korjaavan ylikuumenemisen aiheuttaneet ongelmat. Nyt uusimman iOS 17.0.3 -päivityksen luvataan korjaavan havaitut ongelmat.

Apple on työskennellyt yhdessä tiettyjen sovelluskehittäjien, kuten Instagramin ja Uberin kanssa, joiden on raportoitu kuormittavan uutta A17 Pro -järjestelmäpiiriä. Odotettavasti kyseiset sovellukset tulevat saamaan myös päivityksiä lähitulevaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi päivitys tuo mukanaan myös yhden korjauksen ytimen haavoittuvuuteen, joka on saattanut mahdollistaa hyökkääjää saamaan korotetut käyttöoikeudet. Apple on lisäksi julkaissut iPadOS 17.3 -version, jossa mukana on myös samainen tietoturvakorjaus.

Kokoa päivityksellä on iPhone-puhelimille alle 400 megatavun verran, mutta se saattaa vaihdella hieman laitekohtaisesti. Päivityksen omalle laitteelle voi käydä lataamassa menemällä: Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple