SamsungYleinen

Samsung kommentoi Exynos 2200 -järjestelmäpiirin julkaisun peruuntumista – kieltää ongelmat

Samsung Exynos

Samsungin piti julkaista yhtiön tämän vuoden huippupuhelimiin suunniteltu Exynos 2200 -järjestelmäpiiri tämän viikon tiistaina, mutta toisin kuitenkin kävi. Julkaisun ennalta ilmoittamaton peruuntuminen aloitti välittömästi huhut Samsungin ongelmista ja suunnitelmien muuttumisesta Galaxy S22 -puhelimien suhteen. Nyt Samsung on kommentoinut tilannetta Business Korea -julkaisulle.

Annetun kommentin mukaan kaikki olisi kunnossa, eikä uutuuspiirin kanssa ole valmistus- tai suorituskykyongelmia. Samsung on kuitenkin siirtänyt julkaisua myöhempään ajankohtaan.

”Aiomme julkistaa uuden järjestelmäpiirin tulevan Samsung-puhelimen julkaisun yhteydessä. Järjestelmäpiirin tuotannossa ja suorituskyvyssä ei ole ongelmia”, kertoi Samsungin työntekijä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mainostetun tilaisuuden peruuttaminen ilman mitään ennakkoilmoitusta herättää kuitenkin huolen Samsungin ongelmista. Toki uuden Exynos-järjestelmäpiirin julkaisu vain päiviä ennen tai samaan aikaan uusien puhelimien kanssa ei ole mitenkään ennennäkemätöntä. Esimerkiksi viime vuonna Exynos 2100 julkaistiin vain kaksi päivää ennen Galaxy S21 -puhelimia. Samsungin historia Exynos-järjestelmäpiirien kanssa ei ole ollut kuitenkaan mikään menestys, sillä ongelmia yhtiöllä on ollut ennenkin.

Samsungin työntekijä odottaa Exynos 2200 -järjestelmäpiirin olevan aikaisempaa kilpailukykyisempi ja korjaavan edeltäjänsä ongelmia. ”Uuden grafiikkaprosessorin odotetaan ratkaisevan Exynos 2100:n ongelmat. Aiomme parantaa kilpailukykyämme laittamalla pelien grafiikkaprosessorin mobiililaitteisiin”, kommentoi Samsungin työntekijä.

Huhujen mukaan Samsung tulisi käyttämään yhtiön uutta Exynos 2200 -järjestelmäpiiriä Galaxy S22 -puhelimissa Euroopassa ja Etelä-Koreassa. Lisäksi Qualcommin uuteen Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvaa versiota odotetaan myyntiin Pohjois-Amerikassa, Kiinassa ja Intiassa. Samsung tulee tietojen mukaan julkaisemaan uudet puhelimensa globaalisti 8. helmikuuta, eli muutaman viikon päästä.

Lähde: Businesskorea.co.kr

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung