SamsungYleinen

Samsung lupaa jatkossa 8 vuoden päivitykset – ainoastaan tälle laitteelle

Samsung uudisti aikaisemmin tänä vuonna päivityslupauksensa Galaxy S24 -sarjan julkaisun yhteydessä. Aikaisemman 4 + 5 vuoden lupauksen sijasta uusimmille puhelimille luvattiin 7 vuotta Android-päivityksiä ja 7 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä. Samsung on tänään kertonut jälleen parannuksesta päivityksiin – ainakin valikoidulle laitteelle.

Tabletit, jotka julkaistaan osana yritykselle suunnattua Enterprise Edition -mallistoa tulevat saamaan tästä vuodesta lähtien 8 vuoden ajan päivityksiä. Tällä hetkellä tähän joukkoon kuuluu vain uusin Galaxy Tab Active5 -tabletti, joka esiteltiin tammikuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Enterprise Edition -mallistoon kuuluu myös puhelimia, kuten uusi Galaxy Xcover7, jolle luvataan 7 vuoden ajan päivityksiä, kuten Galaxy S24 -puhelimillekin. Julkaisun aikaan Samsung lupasi tabletille ja puhelimelle vain 4 + 5 vuoden päivitystuen.

Samsung on julkistanut osasta Galaxy S- ja Galaxy A -sarjojen laitteistaan myös Enterprise Edition -versioita, joille pidennetty päivityslupaus saattaa myös tulla myöhemmin.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Saattaa laitepuoli vanhentua noiden pitkien tukijaksojen aikana, etenkin akun lataussyklit tulevat täyteen ja akku on vaihdettava (tuskin ilmaiseksi) riippuen käytön määrästä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung