SamsungYleinen

Samsung tähtää massiiviseen myyntiin – Galaxy Z Fold 4 saattaa olla edullisempi kuin edeltäjänsä

Samsung Galaxy Z Flip 3 ja Galaxy Z Fold 3.

Uusien raporttien perusteella Samsungilla on suuret tavoitteet tulevien taittuvanäyttöisten puhelimien kanssa. Samsungilta on odotettu tänä vuonna kahta uutta taittuvaa puhelinta, jotka olisivat Galaxy Z Fold 4 sekä Galaxy Z Flip 4. Samsung saattaa myös tehdä tulevasta Galaxy Z Fold 4 -puhelimesta edullisemman kuin edeltäjästään.

DSCC:n (Display Supply Chain Consultants) toimitusjohtaja Ross Young on kertonut Twitterissä uusia tietoja Samsungin suunnitelmista. Tiedot pohjautuvat toimitusketjujen lähteisiin. Young on kertonut, että Galaxy Z Fold 4- ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimien tuotanto tulee olemaan heinäkuussa tuplasti enemmän, mitä se oli vielä vastaavana aikana Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimilla viime vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin tavoitteena on siis vahva julkaisu ja massiivinen myynti heti julkaisun jälkeen. Jo aikaisemmat tiedot kertoivat Samsungin nostaneen Galaxy Z Flip 4 -puhelimen näyttöjen tilauksia 60 prosentilla, joten odotettavasti taittuvanäyttöisten puhelimien kysynnän odotetaan olevan tänä vuonna aikaisempaa suurempaa.

Suuremman tuotannon ja kysynnän rinnalla myös taittuvanäyttöisten puhelimien hintojen odotetaan laskevan. Ross Young on kertonut uskovansa vahvasti, että Galaxy Z Fold 4- ja Z Flip 4 -puhelimien hinnat ovat edullisemmat kuin viime vuoden mallien. Samsung toi viime vuonna Galaxy Z Fold 3 -puhelimen myyntiin edullisimmillaan 1879 euron hintaan ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimen edullisimmillaan 1079 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muutos hinnoissa on varmasti toivottu, mutta se ei ole vielä täysin varmaa. Todennäköisesti edullisemmat hinnat voivat olla nyt ajankohtaisia, sillä myös kilpailu on kiristynyt. Monet valmistajat ovat tuoneet taittuvanäyttöisiä puhelimia tarjolle viime kuukausina, ja samalla myös uusia on odotettavissa esimerkiksi OnePlussalta ja Googlelta.


Lähde: Twitter (Ross Young)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung