SamsungYleinen

Samsung tuo Galaxy S24 -puhelimiin päivityksen, joka korjaa Galaxy S24 Ultran näyttöä vaivanneen väriongelman

Uutisoimme hiljattain, että jotkut uuden Galaxy S24 Ultra -puhelimen käyttäjät valittivat näytön kehnoista väreistä. Värejä puhelimessa kuvailtiin niin huonoiksi, että jopa siirtymistä vanhempaan Galaxy S23 Ultraan harkittiin. 

Nyt Samsung on tuomassa ongelman korjaavan päivityksen Galaxy S24 -sarjan puhelimille. Tällä hetkellä ohjelmiston näyttöasetuksissa ei näy liukusäädintä, jolla käyttäjä voisi itse muuttaa luonnollisen näyttötilan asetusta. Samsung näyttäisi nyt antaneen periksi ja tuo liukusäätimen myös luonnollisentilan lisäasetuksiin, jonka avulla luonnollisesta näyttötilasta saa eloisamman. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivid-väriasetuksissa on tälläkin hetkellä liukusäädin, josta käyttäjä voi valita joko lämpimämmän tai viileämmän sävyn väliltä sitä, miten näyttö värit näyttää.  

Näytön asetuksiin tehtävien muutoksien lisäksi Samsung kertoo parantavansa tulevassa päivityksessä kamerasovellusta. Samsung kertoo tehneensä muutoksia “koko kamerakokemukseen” ja päivityksiä saavat esimerkiksi zoomaustoiminnot, muotokuvatila sekä yökuvaus. Myös takakameran videokuvausominaisuudet saavat joitakin muutoksia. 

Päivityksen jakelun on tarkoitus alkaa helmikuun aikana. 

Lähde: Samsung 

1 Kommentti

  1. Nyt eletään jo helmikuun puoliväliä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung