SamsungYleinen

Samsung tuomassa merkittävän muutoksen One UI -käyttöliittymään – toivottu jo vuosia

One UI 5.0

Android-valmistajat sekä käyttäjät suosivat pitkälti pystysuunnassa vieritettävää sovellusvalikkoa. Sen sijaan Samsung on tarjonnut aina sivuttaissuunnassa vieritettävän sovellusvalikon, johon on nyt mitä ilmeisemmin tulossa muutos. 

Samsungin omassa puhelimen kustomointiin erikoistuneessa Good Lock -sovelluksessa on tarjolla Home Up -niminen toiminto, jonka kautta käyttäjät ovat saaneet Galaxy-puhelimiinsa pystysuuntaisen sovellusvalikon. Viimeisimmissä päivityksissä mahdollisuus pystysuuntaiselle vieritykselle on kuitenkin poistunut sovelluksesta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäsovellukseen tehdyn muutoksen seurauksena käyttäjät ovat antaneet negatiivista palautetta Galaxy Storen kautta ja ihmetelleet minne hyväksi koettu ominaisuus on yhtäkkiä kadonnut.  

Samsungin Good Lock -kehitystiimin työntekijä on kommentoinut palautetta Samsungin omalla foorumilla ja sanonut Samsungin valmistelevan pystysuuntaista vierittämistä vakio-ominaisuudeksi One UI -käyttöliittymään. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mikäli Samsung on tuomassa pystysuoraa vieritystä osaksi One UI:ta voisi se löytyä seuraavasta suuremmasta One UI 7 -käyttöliittymäversiosta. One UI 7 -päivitys nähtänee Galaxy-puhelimissa aikanaan yhdessä tänä vuonna tulevan Android 15 -käyttöjärjestelmän kanssa.  

Myös Samsung-huhuista tunnettu SamMobile-sivusto kertoo saaneensa tiedon natiivista tuesta pystysuuntaiselle vieritykselle Good Lock -sovelluksen “vastaavalta kehittäjältä”. Kommenttien valossa tietoja ja Samsungin suunnitelmia voidaan pitää luotettavina. 

Lähde: 9To5Google 

1 Kommentti

  1. Samsung on tuonut puhelimiinsa tekoälyn.
    Kuitenkin edelleen älyttömän huono videotoiston laatu, Smart View peilauksella on korjaamatta?
    Hannu

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung