SamsungYleinen

Samsung työstää uutta Galaxy Home Mini 2 -älykaiutinta – julkaisun odotetaan olevan jo lähellä

Samsung Galaxy Home Mini -älykaiutin.

Samsung on julkaissut aikaisemmin muutamia älykaiuttimia, joita olivat muun muassa Galaxy Home sekä Galaxy Home Mini. Kaiuttimet eivät kuitenkaan tulleet koskaan myyntiin, mutta nähtävästi Samsung on suunnittelemassa silti uutta älykaiutinta. Tiedoistaan luotettavan Max Jamborin mukaan Samsung kehittää Galaxy Home Mini 2 -älykaiutinta.

Aikaisemmin julkaistut älykaiuttimet pitivät sisällään Samsungin oman Bixby-älyavustajan, mutta syystä tai toisesta Samsung ei koskaan tuonut laitteita kuluttajien saataville. Galaxy Home Mini -kaiutinta tarjottiin ainoastaan Etelä-Koreassa Galaxy S20 -puhelimen ostamisen yhteydessä, mutta muuten kaiuttimia ei ole voinut saada.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden Galaxy Home Mini 2 -älykaiuttimen versionumeron on tiedetty olevan ”SM-V320”, mutta oikeastaan muuta ei ole varmasti tiedossa. Muun muassa Sammobile.com-sivusto kertoi viime vuonna, että kaiuttimessa saattaisi olla näyttö, joka tekisi laitteesta enemmän älynäytön kuin perinteisen älykaiuttimen.

Jambor on kertonut Twitterissä, että Galaxy Home Mini 2 -kaiuttimen julkaisu ei olisi enää kovinkaan kaukana, vaan sitä voidaan odottaa pian. Älykaiuttimen tuotannon on kerrottu jo alkaneen. Samsung voisi esitellä kaiuttimen muun muassa Galaxy S22 -puhelimien julkaisun yhteydessä 8. helmikuuta. Vaihtoehtoisesti julkaisu voitaisiin nähdä MWC 2022 -messuilla helmikuun lopulla.


Lähde: Twitter (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung