AndroidSamsungYleinen

Samsung työstää uutta kolmoiskameralla varusteltua Galaxy A7 (2018) -puhelinta

Samsungin kerrotaan työstävän uutta Galaxy A7 (2018) -älypuhelinta, jossa on jopa kolme pääkameraa. Nyt puhelimesta on vuotanut useita lehdistökuvia, jotka vahvistavat laitteen ulkoisen olemuksen sekä väriversiot. Kuvien perusteella Galaxy A7 (2018) on tulossa tarjolle ainakin sinisenä, mustana ja kultaisena.

Huhujen mukaan puhelimessa tullaan näkemään 18,5:9-kuvasuhteen Infinity Display -kosketusnäyttö. Kuvien perusteella puhelimessa ei tulla näkemään lovinäyttöä, vaan näytön ylä- ja alapuolilla on suurehkot mustat kaistaleet. Galaxy A7 (2018) -puhelimen voidaan olettaa rakentuvan alumiinisesta kehyksestä sekä lasisesta takakuoresta. Kuvista on myös nähtävissä, ettei laitteessa ole sormenjälkilukijaa takana tai edessä, vaan se on tällä kertaa puhelimen oikeassa kyljessä virtapainikkeen yhteydessä. Galaxy A7 (2018) -mallissa tullaan tietojen mukaan näkemään USB-C-tyypin latausliitin sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneet kuvat ja tiedot vahvistavat, että Galaxy A7 (2018) tulee olemaan Samsungin ensimmäinen älypuhelin, jossa nähdään kolme takakameraa. Kamerat sijaitsevat päällekkäin pystysuorassa laitteen vasemmassa yläkulmassa ja näiden alapuolella on yksi LED-salama.

Huhujen mukaan Samsung tulee esittelemään nyt vuotaneen Galaxy A7 (2018) -puhelimen yhdessä neljällä kameralla varustellun Galaxy A9 Pro (2018) -mallin rinnalla 11. lokakuuta. Vuotaneiden tietojen mukaan Galaxy A7 (2018) tullaan hinnoittelemaan Euroopassa 348 euroon.

Lähde: PhoneArena.com 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android