XiaomiYleinen

Xiaomi 13 Ultra tulee myyntiin Länsi-Euroopassa 12. kesäkuuta – Saatavuudesta Suomessa ei mitään tietoa

Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi tulee avaamaan Xiaomi 13 Ultran myynnin ensimmäisillä Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla jo huomenna 8. kesäkuuta, jolloin puhelin tulee saataville Hongkongissa. Xiaomi on nyt vahvistanut tuovansa puhelimen avoimeen myyntiin Länsi-Euroopassa ensi viikosta lähtien.

Uutuuspuhelimen on määrä saapua myyntiin ainakin valituissa maissa 12. kesäkuuta alkaen, joka on jo ensi viikon maanantai. Nähtävästi Xiaomi ei ole pitämässä puhelimelle mitään suurempaa julkaisutilaisuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi puhelimen tarkkaa hintaa ei ole vahvistettu. Vuotojen mukaan Xiaomi 13 Ultran hinta voisi nousta Euroopassa jopa 1499 euroon. Xiaomi ei ole erikseen tiedottanut, että uutuuspuhelin tulisi myyntiin Suomessa. Aikaisemmin Xiaomi Mi 11 Ultra tuotiin Suomeen vain 40 kappaleen erässä, joten Xiaomi 13 Ultran tuominen myyntiin täällä ei ole mikään itsestäänselvyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13 Ultra on todellinen lippulaivapuhelin, jossa on panostettu vahvasti kameroihin yhteistyössä Leican kanssa. Puhelimessa on muun muassa 6,73 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, 5000 milliampeeritunnin akku sekä 90 watin pikalataus. Takaosassa on peräti neljä 50 megapikselin kameraa, joista pääkameran sensori on tuuman suuruinen.

Tarkemmat tiedot Xiaomi 13 Ultrasta löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi