AndroidSamsungYleinen

Samsung vuoti Galaxy Note8:n omille verkkosivuillensa

Samsung tulee esittelemään muutaman päivän kuluttua yhtiön uuden Galaxy Note8 -puhelimen, mutta jo ennen julkaisua puhelin on päässyt vilahtamaan Samsungin omilla verkkosivuilla hieman liian aikaisin. Galaxy Note8:n tiedot on sivuilta kuitenkin vedetty nopeasti pois, mutta Twitterissä on keretty jakamaan muutama kuvakaappausta, joissa puhelin paljastuu.

Nyt vuotaneet kuvat eivät poikkea millään tavalla jo aikaisemmin vuotaneista kuvista, joten mitään uutta Samsungin sivut eivät päässeet paljastamaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Note8 julkaistaan virallisesti keskiviikkona 23. elokuuta New Yorkissa. Jo aikaisemmin Evan Blass on kertonut, että Galaxy Note8 tulee olemaan hyvin lähellä keväällä esiteltyjä Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -puhelimia. Myös Galaxy Note 8 on IP68-sertifioitu, joten laite kestää vettä. Puhelimessa tulee olemaan 6,3 tuuman Super AMOLED -näyttö, jonka tarkkuus on 1440 x 2960 pikseliä. Näytön kuvasuhde on myös erikoinen 18,5:9, kuten Galaxy S8 -malleissa. Puhelimen fyysisiksi mitoiksi kerrotaan 162,5 x 74,6 x 8,5 millimetriä.

Teknisesti Galaxy Note8 on samanlainen kuin Galaxy S8 -puhelimet. Laitteessa on Samsungin oma Exynos 8895 -järjestelmäpiiri, mutta Yhdysvalloissa Snapdragon 835 -piiri. Lisäksi puhelin tulee saamaan 6 gigatavua RAM-muistia sekä vähintään 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota tosin voidaan laajentaa microSD-muistikortin avulla. Kameroiden osalta Samsung ottaa harppauksen kohti muita valmistajia. Galaxy Note8:ssa on kaksoiskamera, joka rakentuu kahdesta 12 megapikselin anturista. Kamerassa on 2x optinen zoomaus ja molemmissa linsseissä on optinen kuvanvakain. Etukamera on kooltaan 8 megapikseliä.

Lisäksi Galaxy Note8 -puhelimessa on 3300 milliampeeritunnin akku, joka tukee pikalatausta. Akkua voidaan ladata USB-C -portin tai langattoman latauksen kautta. Puhelin tulee tarjolle Midnight Black ja Maple Gold sekä Orchid Grey ja Deep Sea Blue -väreissä. Puhelimen hinnaksi odotetaan 999 euroa ja toimitusten odotetaan alkavan syyskuussa.

Lähde: Sammobile.com, Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android