AndroidHuaweiYleinen

Tältä näyttää Huawei Mate 20 Lite – Julkaistaan Kiinassa täysin eri nimellä

Huawei tulee julkaisemaan Mate 20 -puhelimet vielä ennen vuoden loppua. Kiinassa Huawei tulee lähiaikoina esittelemään täysin uuden Huawei Maimang -puhelimen, joka on paljastunut nyt Tenaan tietokannasta. Puhelimen mallikoodi on SNE-AL00, jonka tiedetään myös olevan Huawei Mate 20 Lite -mallin yksi koodeista.

Tenaa on julkaissut tietokannassaan neljä kuvaa, joissa puhelin nähdään lähes kokonaisuudessaan. Laitteen takaosassa näyttäisi olevan kaksoiskamera, sormenjälkilukija sekä yksi LED-salama. Puhelimen etuosassa on mahdollisesti nähtävissä varsin leveä näyttölovi sekä näyttö on todennäköisesti pitkälti samanlainen kuin aikaisemmin julkaistussa Nova 3 -puhelimessa. Kuvista käy lisäksi ilmi tulevan puhelimen olevan rakenteeltaan lasia ja alumiinia. Toistaiseksi Tenaa ei ole julkaissut puhelimen teknisiä tietoja, joten tällä hetkellä on tyytyminen ainoastaan kuviin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan kuvissa puhelimen takana on selvästi Huawein Maimang-logo, joka vahvistaa laitteen tulevan myyntiin Kiinassa Maimang-nimellä. Viime vuonna Euroopassa myyntiin tullut Mate 10 Lite tunnettiin Kiinassa nimellä Maimang 6, joten nyt vuotanut puhelin voisi kantaa Kiinassa nimeä Maimang 7 ja Euroopassa nimeä Huawei Mate 20 Lite.

Lähde: Tenaa (SNE-AL00)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android