SamsungYleinen

Samsungilta odotetaan helmikuun lopulla kolmea 5G-huippupuhelinta

Samsung tulee julkaisemaan uusia huippupuhelimiaan jälleen alkuvuodesta, mutta jo kuukausia ennen virallista julkaisua puhelimista on kuultu jo joitakin tietomurusia. Tuoreimmat tiedot tarjoaa tunnettu vuotaja Evan Blass, joka on kertonut Twitterissä Samsungin tulevien Galaxy S11 -puhelimien tulevan tarjolle jopa viidessä versiossa.

Blass on Twitterissä kertonut Galaxy S11 -puhelimien olevan tulossa kolmessa näyttökoossa, joista pienimmässä on 6,2 tai 6,4 tuuman näyttö, kun taasen suuremmissa malleissa on 6,7 tuuman ja 6,9 tuuman näyttöpaneeli. Kaikissa kolmessa puhelimessa kerrotaan olevan myöskin reunoilta kaartuvat näyttöpaneelit, kuten Samsungin huippupuhelimissa on ollut jo muutaman vuoden ajan. Toistaiseksi tulevien huippupuhelimien mallinimeämisestä ei ole tarkkaa tietoa, mutta edellisvuosiin verrattuna puhelimia voitaisiin kutsua nimillä Galaxy S11e, Galaxy S11 ja Galaxy S11 Plus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi tuoreimmat vuodot kertovat Samsungin suunnittelevan kahdesta pienemmästä puhelimesta 4G- ja 5G -variantteja, kun taasen suurimmalla näytöllä varusteltu versio tulee saamaan vain 5G-version. Blass vihjaa Galaxy S11 -puhelimien julkaisun tapahtuvan ensi vuoden helmikuun lopulla.

Evan Blassin tviitti Galaxy S11 -puhelimien tiedoista.

Lähde: Evan Blass (Twitter / yksityinen)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung