XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa todellinen haastaja OnePlus Nord 2:lle – POCO F3 GT julkaistaan 23. heinäkuuta

Xiaomin tytärbrändi Poco on vahvistanut tänään julkaisevansa Intian markkinoille uuden POCO F3 GT -älypuhelimen vain hetki OnePlus Nord 2:n julkaisun jälkeen. OnePlus esittelee Nord 2:n ensi viikolla 22. heinäkuuta, kun Xiaomi valmistautuu esittelemään POCO F3 GT -puhelimensa 23. heinäkuuta ainakin Intian markkinoilla.

POCO F3 GT on odotettu uutuuspuhelin, joka tarjoaa pelipuhelimen muodossa samoja ominaisuuksia kuin OnePlus Nord 2. Xiaomi hyödyntää POCO F3 GT -puhelimen pohjana Kiinassa aikaisemmin julkaistua Redmi K40 Gaming Edition -puhelinta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, aikooko Xiaomi julkaista POCO F3 GT -puhelinta Euroopan markkinoilla, mutta ainakin Intiassa sitä odotetaan suurella innolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden POCO F3 GT -puhelimen tiedetään olevan hyvin mielenkiintoinen keskihintaluokan pelipuhelin. Puhelimessa on muun muassa 6,67 tuuman 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttö sekä MediaTekin kehittynein Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on lisäksi 5065 milliampeeritunnin akku ja Android 11 -käyttöjärjestelmä. Lisätietoja puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.


Lähde: Twitter (Poco India)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi