SonyYleinen

Sonylta tulossa kompakti Xperia Ace 3 -puhelin – kuvavuoto paljastaa muotoilun

Sony Xperia Ace 3

Sony on julkaissut valituilla markkinoilla jo jonkin aikaa Xperia Ace -tuotemallistoa, jossa on panostettu erityisesti kompaktiin kokoon. Viime vuonna esiteltiin Xperia Ace 2 ja tänä vuonna vuorossa on luonnollisestin Xperia Ace 3 (tai Xperia Ace III). Tunnettu vuotaja OnLeaks on tänään vuotanut CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia kyseisestä puhelimesta.

Kuvien perusteella Xperia Ace 3 tulee olemaan jälleen kompakti laite, joka jatkaa muotoilun osalta Sonyn tuttua lähestymistapaa. Puhelin on todennäköisesti kokonaan muovia ja laite on varsin kulmikas. Sony on toki pyöristänyt muotoja hieman. Laitteen etuosassa on näyttöpaneeli, jonka alareunassa on paksu musta kaistale. Yläreunassa on etukameraa varten tehty pisaramainen lovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia Ace 3

Xperia Ace 3:n takaosassa on nähtävästi runkoon hieman upotettu kamera-alue, jossa on yksi kamerasensori, yksi LED-salama sekä mikrofoni. Takaosassa on myös Sonyn logo. Vuotokuvat paljastavat laitteen oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainike sekä virtapainike, jossa on myös sormenjälkilukija. Puhelimen vasemmassa kyljessä nähdään vain SIM-korttiluukku. Yläreunaan on asetettuna kuulokeliitin ja mikrofoni, kun taasen alareunassa on kaiutin, USB-C-liitin ja mikrofoni.

Sony Xperia Ace 3

Vuodon mukaan Xperia Ace 3 tulisi saamaan noin 5,5 tuuman kokoisen näyttöpaneelin ja laitteen mitoiksi on laskettu mallinnuksien perusteella 139,7 x 68,7 x 9,1 millimetriä. Samaisessa vuodossa on mainittu myös joitakin teknisiä tietoja, kuten Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri. Tämä ei kuitenkaan varmasti pidä paikkaansa, sillä aikaisemmissa Ace-malliston puhelimissa on ollut Snapdragon 630- ja Helio P35 -piirit. Odotettavasti tälläkin kertaa kyseessä on edullisemman hintapisteen laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonyn odotetaan julkaisevan Xperia Ace 3 -puhelimen ainakin Japanin markkinoille kesäkuussa. Todennäköisesti laitetta ei nähdä muilla markkinoilla myynnissä.

Sony Xperia Ace 3

Lähde: Zollege.in

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony