SamsungYleinen

Samsungilta tulossa pian myös Galaxy A24 4G -puhelin – tietoja sekä kuvia paljastui

Samsung Galaxy A24 4G

Samsung julkisti tällä viikolla Galaxy A34 5G– ja Galaxy A54 5G -puhelimet, mutta yhtiöltä on tulossa myös uusi edullisemman hintapisteen laite. Kyseessä on Galaxy A24 4G, josta on kuultu aikaisemmin huhuja. Nyt kuitenkin tuore vuoto paljastaa puhelimen tietoja sekä tuotekuvia.

Galaxy A24 4G -puhelimessa tullaan näkemään tuttu muotoilu, joka on samanlainen muiden uusien Galaxy A -puhelimien kanssa. Takaosassa on esillä yksittäiset kamerat ja etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttö. Kuvat paljastavat puhelimesta olevan tulossa ainakin neljä väriä, jotka ovat musta, punainen, hopea sekä vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin kerrotaan tarjoilevan puhelimessa 6,5 tuuman kokoisen Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on 19.5:9-kuvasuhde sekä korkeintaan 1000 nitin maksimikirkkaus.

Tehoista kerrotaan vastaavan MediaTekin kehittämän Helio G99 -järjestelmäpiirin, jossa yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen. Galaxy A24 4G -puhelimeen odotetaan myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta tarjolla on 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakautuksella ja f/1.8-aukolla. Toinen kamera on 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä kolmantena toimii 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa pitäisi olla 13 megapikselin selfiekamera.

Galaxy A24 4G -puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 162,1 x 77,6 x 8,3 millimetriä ja painoksi 195 grammaa. Samsungin odotetaan tarjoavan siinä myös kuulokeliittimen sekä kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan. Akku on huhun mukaan kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 25 watin teholla USB-C-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneen puhelimen saatavuudesta ei ole toistaiseksi tarkkaa tietoa, mutta Samsungin kerrotaan suunnittelevan sen tuomista markkinoille lähitulevaisuudessa.

Lähde: Gadgety.co.il (hepreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Moni on ottanut tyytyväisenä vastaan kommenteissa esim YouTube tuon että Samsung on palannut järkevään ”Näytössä on 19.5:9-kuvasuhde”. Minä myöskin 👍. On todella rasittavaa että puhelimen näyttö normaalissa käytössä eli pystyasennossa, pitää olla vain muutaman senttimetrin leveä (kuvasuhteet 20:9 – 21:9). Hyvä Samsung. Olenkin nyt päättänyt että jatkossa näytön kuvasuhde tulee olemaan minulla erittäin tärkeä asia puhelinta ostaessa, tärkeämpi kuin kamera. Sonyn 21:9 on minusta hirvitys johon en koskisi tikullakaan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung