SamsungYleinen

Samsungilta tulossa pian uusi 5G-halpapuhelin Eurooppaan – odotuksissa Samsung Galaxy A23 5G

Samsung Galaxy A23 4G

Samsung on esitellyt jo aikaisemmin maaliskuussa edullisen Galaxy A23 4G -älypuhelimen globaalisti, mutta laitteesta ei kuitenkaan nähty 5G-versiota. Samsung on kuitenkin tuomassa myös 5G-version saataville Euroopassa, jos on uskomista Samsungia koskevista tiedoistaan luotettavaksi todettua hollantilaista Galaxyclub.nl -sivustoa.

Galaxy A23 5G:n kerrotaan olevan tulossa Eurooppaan pian, mutta toistaiseksi tarkkoja tietoja ei ole vuotanut. Jo julkaistussa Galaxy A23 4G -versiossa oli Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, jonka yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähteen mukaan Samsung tulee todennäköisesti tarjoamaan samoja ominaisuuksia myös 5G-versiossa, mutta erityisesti järjestelmäpiiri vaihdetaan.

Samsungin odotetaan tarjoavan esimerkiksi 50 megapikselin pääkameran sekä 5000 milliampeeritunnin akun. Yleensä edullisemmassa hintapisteessä Samsung on joutunut karsimaan 5G-versioissa paljon ominaisuuksia verrattuna 4G-versioihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungilta odotetaan Eurooppaan myös Galaxy A23 5G -puhelimen rinnalla vieläkin edullisempaa Galaxy A13 5G -älypuhelinta, joten nämä kaksi uutta Galaxy A -malliston jäsentä voitaisiin nähdä samaan aikaan.

Todennäköisesti Galaxy A23 5G -puhelimesta tullaan kuulemaan enemmän tietoja lähiviikkoina, mutta toistaiseksi tiedot ovat hyvin vähäisiä.

Lähde: Galaxyclub.nl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung