GoogleYleinen

Raportti: Google lykännyt taittuvanäyttöistä Pixel-puhelinta – julkaisua ei kannata odottaa enää tänä vuonna

Konseptikuva siitä, miltä Googlen taittuvanäyttöinen puhelin voisi näyttää.

Googlen on tiedetty kehittävän omaa taittuvanäyttöistä Pixel-älypuhelinta, mutta toistaiseksi julkaisua ei ole näkynyt. Huhuissa puhelinta on odotettu vuoden 2022 toisella puoliskolla, mutta nähtävästi julkaisua ei olekaan luvassa. Tähän saatiin jo viittaus Google I/O -tapahtuman aikana, sillä Google jätti taittuvanäyttöisen puhelimen kokonaan mainitsematta. Yritys kyllä kertoi ensi vuonna tulossa olevan Pixel-tabletti.

Koreasta kantautuvan uuden raportin mukaan taittuvanäyttöistä Pixel-puhelinta on viivästytetty, eikä julkaisua kannata odottaa enää tänä vuonna. The Elec -sivuston tietojen mukaan projektiin perehtyneet ihmiset ovat väittäneet, että nykyinen puhelin ei ole yhtä täydellinen kuin Google haluaisi. Lähteet myös sanovat Googlen neuvottelevan Samsung Displayn kanssa taittuvanäyttöisen puhelimen osalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuoden lopulla kuultiin raportteja siitä, että taittuvanäyttöinen Pixel-puhelin julkaistaisiin aikaisintaan vuoden 2022 toisella puoliskolla, sillä Google peruutti laitetta varten tehdyt komponenttitilaukset. Tällöin raportoitiin, ettei Google uskonut puhelimen olevan tarpeeksi kilpailukykyinen.

Huhujen mukaan laitteen markkinointinimi olisi ollut Pixel Notepad. Laitteeseen on odotettu Samsungin valmistamia 7,57 tuuman taittuvaa näyttöä sekä 5,78 tuuman ulkopuolen näyttöä. Näytöissä on raportoitu käytettävän Samsungin Ultra Thin Glass -tekniikkaa. Laitteen hinnaksi on raportoitu noin 1400 dollaria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nähtävästi Google on lykännyt taittuvanäyttöisen puhelimen julkaisun vuoteen 2023 tai yritys odottaa, että yhtiöllä on tarpeeksi kilpailukykyinen laite julkaistavaksi. Puhelinta on raporttien perusteella kuitenkin turha odottaa enää tänä vuonna. Google julkistaa myöhemmin tänä vuonna Pixel 7- ja Pixel 7 Pro -puhelimet sekä Pixel Watch -älykellon.

Lähde: Thelec.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google