SamsungYleinen

Samsungilta yllättävä ulostulo: ”huhut ovat perusteettomia”

Samsungin logo

Aikaisemmin kuultiin raportteja siitä, että Samsung on julkistamassa ensi vuoden aikana ensimmäisen keskihintaisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen. Tiedot olivat peräisin toimitusketjun lähteistä, mutta nähtävästi kovin luotettavasta lähteestä ei kuitenkaan ollut kyse.

Huhuissa puhuttiin Samsungin valmistelevan 400-500 dollarin hintaista taittuvaa puhelinta, joka itsessään kuulosti jo hieman erikoiselta. Samsung on tehnyt nyt yllättävän ulostulos käytännössä kiistämällä huhun. Yleisesti Samsung ei kommentoi huhuja millään tavalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Korealaislähteiden mukaan Samsungin edustaja on sanonut, ettei yrityksellä ole suunnitelmia valmistaa keskihintaista taittuvanäyttöistä älypuhelinta samalla kiistäen huhun suoraan.

”Emme aio valmistaa keskihintaisia taittuvanäyttöisiä älypuhelimia, ja tuoreimmat huhut ovat perusteettomia”, kerrotaan Samsungin edustajan sanoneen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka keskihintaista taittuvaa puhelinta 400-500 dollarin hintaluokkaan ei nähtävästi olekaan ensi vuonna tulossa, niin Samsungille on silti asetettu painetta tuoda edullisempia taittuvia markkinoille. Esimerkiksi Motorola Razr 40 maksaa Suomessa 900 euroa, kun Samsungin halvin taittuva puhelin maksaa 1250 euroa.

Lähde: Koreajoongangdaily.joins.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung