AndroidSamsungYleinen

Samsungin pian julkaistava Galaxy Note9 ja uusittu S Pen esillä vuotokuvassa

Samsung on ilmoittanut esittelevänsä uuden Galaxy-puhelimen 9. elokuuta, jolloin tullaa suurella todennäköisyydellä näkemään odotettu Galaxy Note9 -puhelin. Viimeisin vuoto tulee kiinalaiselta Ice universe Twitter-tililtä, jossa on julkaistu kuva, jossa näkyy printattu kuva Galaxy Note9 -puhelimesta sekä S Pen -kynästä.

Kuvassa S Pen esiintyy uudessa kultaisessa värissään ja kuvassa on nähtävissä useita yksityiskohtia itse puhelimesta. Kuva vahvistaa, että puhelimessa nähdään kaksoiskamera, jonka alapuolella on somenjälkilukija. Lisäksi kuvassa ovat esillä Galaxy Note9:n USB-C-tyypin latausliitin sekä tuttu 3,5 mm kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa Galaxy Note9 -puhelimessa odotetaan olevan Samsungin oma Exynos 9810 -tehopiiri varsinkin Euroopassa, mutta Yhdysvaltoihin ja Kiinaan on jälleen odotettavissa Snapdragon 845 -piiriin perustuva versio. Huhuissa puhelimeen on odotettu jopa 512 gigatavua tallennustilaa, mutta todennäköisesti tarjolle ovat tulossa 64, 128 ja 256 gigatavun versiot. RAM-muistiakin odotetaan olevan vähintään 6 gigatavua.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android