SamsungYleinen

Samsungin seuraava Unpacked-tapahtuma järjestetään 10. elokuuta – tulossa Galaxy Z Flip 4 ja Galaxy Z Fold 4

Samsungin teaser tulevasta Unpacked-tapahtumasta.

Samsung järjestää tutun Samsung Unpacked-tapahtuman kolmen viikon kuluttua 10. elokuuta. Asia käy ilmi Samsungin julkaisemasta twiitistä, joka sisältää arvoituksen, josta selviää tapahtuman päivämäärä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on lisännyt twiittiin kolme kuvaa, joista yhdessä on numeroita ja kirjaimia sekaisin. Toisessa kuvassa taasen on erivärisiä palloja saman verran, kuin aiemmassa kuvassa kirjaimia ja numeroita. Näiden väripalluroiden jälkeen on vielä yksi kuva, jossa on kuusi eriväristä palloa rivissä joiden alapuolella lukee ”Milloin jotain uutta tapahtuu?”.

Kun viimeisessä kuvassa olevat pallot etsii aiemmasta rivistöstä ja vertaa numeroihin ja kirjaimiin ensimmäisessä kuvassa, saadaan yhdistelmäksi päivämäärä, joka on 10. elokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähempänä tapahtumaa Samsungilta tulee todennäköisempi selkeämpi ilmoitus tapahtuman päivämäärästä, mutta nykyinen arvoitus ei jätä mitään arvailujen varaan. Unpacked-tapahtuman on jo aikaisemmin huhuttu tapahtuvan 10. elokuuta, joten sinällää nyt tehty ilmoitus oli odotettu.

Tämän vuoden Unpacked-tapahtumassa Samsungin odotetaan julkistavan 4. sukupolven taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 4-, sekä Galaxy Z Flip 4 -älypuhelimet. Näiden lisäksi todennäköisesti tulemme näkemään uudet Samsung Galaxy Watch 5 -sarjan älykellot sekä mahdollisesti Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeet.

Lähde: Samsungin Twitter-tili

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung