SamsungYleinen

Tältä näyttävät Samsung Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeet – tunnettu vuotaja julkaisi kuvia

Samsug Galaxy Buds 2 Pro

Tunnettu vuotaja Evan Blass julkaisi eilen kuvia Galaxy Watch 5- ja Watch 5 Pro -älykelloista, mutta vuodot jatkuvat nyt myös Galaxy Buds 2 Pron kuvilla. Kuulokkeiden julkaisua odotetaan myöhemmin tänä vuonna, mahdollisesti yhdessä uusien kellojen kanssa.

Vuotojen kohteena on ollut animaatiot, joissa kuulokkeet irrotetaan kotelosta. Animaatio paljastaa siis kattavasti niin kuulokkeet kuin latauskotelon. Animaatioissa nähdään violetti, musta ja valkoinen väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsug Galaxy Buds 2 Pro

Kuvien perusteella Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeet näyttävät pitkälti samalta kuin Samsungin muutkin kuulokkeet. Yksi eroavaisuus on ainakin kuulokkeiden yläosa, mutta myös sensoreita kuulokkeissa saattaa olla aikaisempaa enemmän. Kuulokkeet ovat edelleen varusteltu tulpallisella rakenteella. Latauskotelo on edelleen korurasiaa muistuttava, joten suurta muutosta siihen ei ole saatu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeissa olisi hieman aikaisempaa suurempi akku, mutta tietysti myös äänenlaatuun ja muihin ominaisuuksiin voidaan saada parannuksia. Samsung kutsuu kuulokkeita sisäisesti koodinimellä ”Zenith”. Tuorein vuoto ei kerro kuulokkeista juurikaan mitään muuta mielenkiintoista.

Samsungin on odotettu järjestävän vuotuisen Unpacked-julkaisutilaisuuden 10. elokuuta, eli noin kuukauden päästä. Tilaisuudessa odotetaan nähtävän Galaxy Z Flip 4- ja Galaxy Z Fold 4 -puhelimet, mutta myös uudet Galaxy Watch 5 -älykellot. Myös Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeita voidaan odottaa samaan aikaan, mutta huhuissa on povattu julkaisua jopa hieman etukäteen.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung