SamsungYleinen

Samsungin taittuvanäyttöisen puhelimen nimen odotetaan olevan Galaxy Fold

Samsungilta odotetaan 20. helmikuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa uusien Galaxy S10 -älypuhelimien ohella myös taittuvanäyttöistä puhelinta. Samsung on jo aikaisemmin julkaissut vihjailevan videon, jossa oli selvä viittaus taittuvaan puhelimeen. Jo marraskuussa Samsung vilautti ensimmäisen kerran julkisesti taittuvanäyttöistä puhelinta, mutta virallista julkaisua on saatu odotella.

Huhuissa puhelimen nimeksi on arveltu tulevan Galaxy Fold tai Galaxy F, mutta vihdoin nimestä on saatu lähes virallinen tieto tutulta vuotajalta. Evan Blass (Evleaks) on vahvistanut Twitterissä, että Samsungin taittuvanäyttöisen puhelimen nimi tulee olemaan Galaxy Fold.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Samsungin puhelimessa olisi kaksi näyttöä, joista toisen koko on 4,58 tuumaa ja toisen 7,3 tuumaa. Pienempään näyttöön odotetaan 21:9-kuvasuhdetta ja tarkkuuden pitäisi olla 1960 x 480 pikseliä. Suurempaan näyttöön on huhuissa mainittu 4,2:3-kuvasuhde sekä tarkkuudeksi 2152 x 1536 pikseliä. Odotuksien mukaan Galaxy Fold tulee saamaan Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin sekä 8 gigatavua RAM-muistia. Todennäköisesti puhelimessa on myös Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä yhdessä OneUI-käyttöliittymän kanssa.

Samsungin lehdistötilaisuus järjestetään tänään 20. helmikuuta kello 21.00 Suomen aikaa. Tilaisuudessa saatetaan nähdä taittuvanäyttöinen uutuuspuhelin.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung