HMDMWC 2019NokiaYleinen

Tältä näyttävät seuraavan sukupolven Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeet

Toistaiseksi julkaisemattomat kuulokkeet Nokia 7.1 -puhelimen rinnalla.

HMD Global julkaisi Nokia 7.1 -puhelimen kanssa lokakuussa 2018 uudet Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeet, joita on ollut tähän päivään asti varsin vaikea saada Suomessa käsiinsä. HMD Global kuitenkin parasta aikaa valmistelee uuden sukupolven kuulokkeita, jotka ovat idealtaan samanlaiset kuin viime vuoden Earbuds-kuulokkeet.

Nokiamob.net julkaisi tänään artikkelin, jossa kerrotaan irlantilaisen operaattori Three:n tarjoavan Nokia 7.1 -puhelimen ostajille Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeet. Three paljasti kuitenkin epähuomioissaan vielä toistaiseksi julkaisemattomat Nokia-kuulokkeet, jotka voivat hyvinkin olla seuraavan sukupolven Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistuista kuvista nähdään, että kuulokkeet ovat hieman erilaiset kuin alkuperäinen versio. Itse kuulokkeet ovat hieman pitkulaisemmat ja akulla varustellussa latauskotelossa on nahkainen kantohihna sekä metallinen ”korkki”. Kuulokkeista on kuvien perusteella vaikea sanoa paljoa, mutta kyseessä eivät ole samat kuin jo julkaistut kuulokkeet.

HMD Global tulee järjestämään sunnuntaina 24. helmikuuta lehdistötilaisuuden Barcelonassa, jossa odotetaan ainakin uutta Nokia 9 PureView -puhelinta, johon ei odoteta kuulokeliitintä. Uusien langattomien kuulokkeiden julkaiseminen Nokia 9 PureView -puhelimen kanssa olisi luonnollista.

Vanhat Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeet (vasen) ja uudet Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeet (oikea).

Lähde: Three.ie, Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD