SamsungYleinen

Samsung vahvisti julkaisevansa taittuvanäyttöisen puhelimensa 20. helmikuuta

Samsung vilautti taittuvanäyttöistä puhelintaan marraskuussa 2018.

Samsung vilautti jo viime vuonna taittuvanäyttöistä älypuhelintaan marraskuussa pidetyssä lehdistötilaisuudessa, mutta puhelimesta ei kerrottu juurikaan mitään. Huhuissa taittuvanäyttöistä puhelinta on kutsuttu nimellä Samsung Fold ja nyt Samsungin tuoreimman vihjailevan videon perusteella julkaisu tapahtuu 20. helmikuuta yhdessä Galaxy S10 -älypuhelimien kanssa.

Uudella videolla on nähtävissä teksti ”The future of mobile will unfold on February 20, 2019”, joka on selvä vihjaus taittuvanäyttöisestä puhelimesta. Samalla videolla on nähtävissä, että teksti taittuu aivan kuten Samsungilta odotettava älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Samsungin puhelimessa olisi kaksi näyttöä, joista toisen koko on 4,58 tuumaa ja toisen 7,3 tuumaa. Pienempään näyttöön odotetaan 21:9-kuvasuhdetta ja tarkkuuden pitäisi olla 1960 x 480 pikseliä. Suurempaan näyttöön on huhuissa mainittu 4,2:3-kuvasuhde sekä tarkkuudeksi 2152 x 1536 pikseliä.

Samsungin Unpacked-tapahtuma järjestetään ensi viikolla 20. helmikuuta, eli siis enää kovin kauaa ei tarvitse odottaa taittuvanäyttöistä puhelinta tai Galaxy S10 -mallistoa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung