SamsungYleinen

Samsungin toinen taittuvanäyttöinen puhelin julkaistaan tässä kuussa

Galaxy Fold oli Samsungin ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin ja samalla myöskin maailman ensimmäinen taittuvalla näytöllä varusteltu kuluttajien saataville tullut puhelin. Vaikka Galaxy Fold saapui vasta myyntiin, niin Samsungilta on tulossa jo uusi taittuvanäyttöinen puhelin, mutta tällä kertaa Kiinan markkinoille.

China Mobile on vahvistanut, että Kiinassa tullaan julkaisemaan Samsung W20 -taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin, joka tukee myöskin 5G-yhteyksiä. China Mobile on julkaissut Weibossa vihjailevan postauksen, jossa puhelimen kerrotaan olevan tulossa marraskuun aikana. Julkaistussa kuvassa nähdään keskeltä kahtia taittuva puhelin, jonka sisäpuolelta loistaa valoa. Kuvan odotetaan vihjaavan taittuvasta sisänäytöstä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin tällä viikolla Samsung esitteli kehittäjätapahtumassaan uutta taittuvanäyttöistä puhelinkonseptiaan, joka on saanut inspiraationsa simpukkapuhelimista. Ainakin Kiinassa julkaistavan Samsung W20 5G -puhelimen odotetaan saavan juurikin vastaavanlaisen näyttöratkaisun.

Marraskuun aikana myöskin Motorola tulee julkaisemaan simpukkapuhelimelta muistuttavan taittuvanäyttöisen puhelimensa. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tarkkaa päivämäärää Samsungin uuden puhelimen julkaisulle.

Samsungin konsepti taittuvanäyttöisestä simpukkapuhelimesta.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung