SamsungTizen OSYleinen

Samsungin tuleva älykello on Galaxy Watch Active – Kuvat ja tekniset tiedot vuotivat

Kerroimme jo aikaisemmin kuvavuodosta, jossa esiintyi Samsungin pian julkaistava älykello. Tällä kertaa tulevasta kellosta on vuotanut muutama uusi kuva sekä samalla XDA-developers.com -sivusto on julkaissut tekniset tiedot sekä laitteen lopullisen mallinimen.

Kello tunnetaan nimellä Galaxy Watch Active ja kyseessä on jälleen Samsungin omalla TizenOS -käyttöjärjestelmällä toimiva pyöreänäyttöinen älykello. Uuden vuodon ansiosta kellosta tiedetään nyt selvästi enemmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch Active tulee saamaan Exynos 9110 -järjestelmäpiirin sekä 1,3 tuuman pyöreän näytön, jossa on 360 x 360 pikselin resoluutio. Akun kooksi on mainittu 230 milliampeerituntia, joka on selvästi vähemmän kuin vuoden 2017 Gear Sport -mallissa. Uutuuskello tulee saamaan myös GPS-, NFC-, Wi-Fi-, Bluetooth- sekä LTE -yhteydet. Kellossa on lisäksi oma kaiuttimensa sekä mikrofoni. Koska kyse on urheiluun painottuvasta älykellosta, niin mukana on luonnollisesti myös sykemittari.

TigerMobiles.com -sivusto on myös julkaissut kuvan, jossa Galaxy Watch Active on esillä kolmessa värissä, jotka ovat musta, sininen ja ruusukulta. Kuvat eivät enää paljasta mitään uutta, sillä kello on nähty myös harmaassa värissä aikaisemmin.

Lähde: XDA-developers.com, TigerMobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung