OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2 on ensimmäinen puhelin OxygenOS 11.3 -käyttöliittymällä, jonka taustalla toimii Oppon ColorOS

OnePlus kertoi hiljattain yhdistymisestään Oppon kanssa, jonka johdosta suomalaisten suosima OnePlus muuttui Oppon tytärbrändiksi. OnePlus kertoi myöhemmin myös integroivansa OxygenOS-käyttöliittymän yhteen Oppon vastaavan ColorOS-käyttöliittymän kanssa, joka mahdollistaa nopeammat päivitykset ja paremmat päivityslupaukset.

Tällä kertaa XDA Developers -sivuston haastattelussa OnePlussan tuotejohtaja Oliver Zhang on jakanut tietoja tulevan OnePlus Nord 2 -puhelimen ohjelmistollisista ratkaisuista. Zhang on kertonut puhelimessa olevan uusin OxygenOS 11.3 -käyttöliittymä, jonka taustalla toimii Oppon ColorOS-käyttöliittymän koodipohja. OnePlussan mukaan integraation ei pitäisi vaikuttaa OxygenOS-käyttöliittymän käyttökokemukseen, ja käyttäjille tarjotaan tuttu ja sulava kokemus, jota OnePlus-puhelimilta voikin odottaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Koodipohjan integraation pääideana on virtaviivaistaa tutkimus- ja tuotekehitysresurssejamme, mikä auttaa meitä tarjoamaan laitteillemme nopeammat ja vakaammat ohjelmistopäivitykset samalla kun voimme ylläpitää laitteitamme pidempään. Käyttäjän näkökulmasta paljon ei muutu OxygenOS:ää käytettäessä. Nord 2:n käyttäjät kokevat saman nopean ja sulavan kokemuksen, jota käyttäjät odottavat OnePlussalta”, kommentoi OnePlussan tuotejohtaja Oliver Zhang.

OnePlus Nord 2:n etuosa. / Kuva: 91mobiles.com

Haastattelussa paljastetaan myös se, että OnePlus tulee jatkossakin tarjoamaan käyttäjille mahdollisuuden avata OnePlus Nord 2:n bootloaderin lukitus. Monet OnePlus-fanit pelästyivät OnePlussan seuraavan Oppon perässä bootloaderin lukituksen avaamisen estämisessä, mutta ainakin toistaiseksi OnePlussalla on erilaisia suunnitelmia.

OnePlus on aikaisemmin itse vahvistanut Nord 2:n saavan ensimmäistä kertaa MediaTekin kehittämän järjestelmäpiirin. Tehoista vastaa Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja kehittyneitä tekoälyominaisuuksia. OnePlus on vahvistanut puhelimen saavan lisäksi 6,43 tuuman Fluid AMOLED -näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord 2 tullaan julkaisemaan 22. heinäkuuta yhdessä OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden kanssa.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus