SamsungYleinen

Samsungin tulevan Galaxy Tab S8 FE -tabletin teknisiä tietoja vuoti suorituskykytestistä

Galaxy Tab S7 FE.

Samsung on julkaisemassa seuraajaa lähes puolitoista vuotta siten julkaisemalleen Galaxy Tab S7 FE -tabletille. Enemmän Samsungin Galaxy-puhelimista tuttu Fan Edition -tuotesarja laajentui viime vuonna Samsungin tabletteihin.

Nyt tuleva Galaxy Tab S8 FE -tabletti on nähty Geekbench-suorituskykytestissä ja sen kautta on saatu suorituskyvyn lisäksi tietoa myös tabletin teknisistä tiedoista. Tietojen perusteella tabletti sijoittuu alempaan keskihintaluokkaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Geekbenchin mukaan tabletissa on kahdeksan ytiminen järjestelmäpiiri, joka kykenee parhaimmillaan 2.6 gigahertsin kellotaajuuteen. Testin tiedoista paljastuva MT8791V/TZA-mallinimi viittaa MediaTekin hieman harvinaisempaan Kompanio 900T -järjestelmäpiiriin. RAM-muistia Galaxy Tab S8 FE -tabletista löytyy 4 gigatavua.

Aiemmin GalaxyClub-sivusto on kertonut, että mallinumeroa SM-X506B kantava Galaxy-tabletti on varustettu 5G-yhteydellä. SM-X500-mallinumeroa kantava Galaxy-tabletti puolestaan on sivuston mukaan varustettu ainoastaan Wi-Fi-yhteydellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin näytön koosta tai tarkkuudesta ei ole toistaiseksi tietoa. Twitteristä tuttu vuotaja Roland Quandt on kuitenkin kertonut, että tabletissa olisi LCD-näyttö. Edeltäjän tavoin tabletista löytynee tuki Samsungin S-pen-kynälle. Android 13 -käyttöjärjestelmällä varustetun tabletin julkaisuaikataulusta ei ole tällä hetkellä tietoa.

Galaxy Tab S8 FE -tabletti voidaan edeltäjän tavoin nähdä aikanaan myynnissä myös Suomessa.

Lähde: GalaxyClub

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung