SamsungYleinen

Samsungin uusi One UI 3.1.1 -päivitys tuo Galaxy Z Fold 3 -puhelimen uusimmat ominaisuudet myös vanhemmille taittuvanäyttöisille puhelimille

Samsung on julkaissut uuden One UI 3.1.1 -päivityksen vanhemmille taittuvanäyttöisille älypuhelimilleen. Päivityksen mukana vanhemmat puhelimet saavat uudesta Galaxy Z Fold 3 -puhelimesta tuttuja ominaisuuksia. One UI 3.1.1 on jaossa 31. elokuuta lähtien Galaxy Z Fold 2-, Galaxy Z Flip 5G- ja Galaxy Z Flip -puhelimille. Lisäksi kaksi vuotta sitten julkaistu vanhempi Galaxy Fold -puhelin tulee saamaan päivityksen hieman myöhemmin.

Uusi päivitys tuo vanhemmille taittuvanäyttöisille puhelimille muutamia uusia ominaisuuksia. Päivityksen jälkeen puhelimilla pystytään asettamaan sovelluksille kuvasuhde, jolloin voidaan maksimoida suuren näytön edut. Käyttäjät voivat valita sovelluksen kuvasuhteen neljästä vaihtoehdosta, jotka ovat koko näyttö, 16:9, 4:3 tai sovelluksen oletus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen suurempi muutos kantaa nimeä App Split View, joka on hyödyllinen käytettäessä muun muassa viestit-sovellusta. Sen avulla näytöllä on nyt esillä vasemmalla puolella viestiluettelo ja valittu keskustelu on avattuna oikealla puolella. Lisäksi Samsung antaa mahdollisuuden jommankumman puolen suurentamiseen. Kaikki sovellukset eivät tue sovelluksen jaetun näytön näkymää.

Drag & Split -ominaisuus on yksi hyödyllisistä ominaisuuksista, sillä sen avulla voidaan vetää esimerkiksi selaimen linkki ja jakaa se uuteen ikkunaan. One UI 3.1.1 tarjoaa myöskin uuden Multi-Active Window-ominaisuuden, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden käsitellä kolmea sovellusta samanaikaisesti näytöllään. Jokaisen sovelluksen korkeutta ja leveyttä voidaan nyt myös säätää tarpeiden mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

One UI 3.1.1 -päivityksessä on myös muutoksia siirtymiseen pysty- ja vaakatilojen välillä. Uusi Rotate All Apps -ominaisuus mahdollistaa kaikille Galaxy Z -sarjan puhelimille mahdollisuuden kääntää sovelluksen suuntaa, mutta pysyä silti tutussa kuvasuhteessa. Samsung on lisäksi vienyt Flex-tilaa hieman eteenpäin, sillä siihen on tuotu uusia ominaisuuksia. Puhelimilla voidaan nyt ohjata mediaa aikaisempaa helpommin ja samalla kaikki sovellukset voidaan pakottaa toimimaan Flex-tilan kanssa.

Tarkemmin kaikkiin uusiin One UI 3.1.1 -päivityksen ominaisuuksiin voi tutustua Samsungin kattavasta artikkelista tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung