HuaweiYleinen

Sivusto sai julkaisemattoman Huawei P40 Pro -puhelimen prototyypin käsiinsä – katso kuvat!

Kuva Huawei P40 Pron prototyypistä.

Digital Trends -sivusto on saanut käsiinsä varhaisen vaiheen prototyypin julkaisemattomasta Huawei P40 Pro -puhelimesta. Kuvissa ja videolla nähdään prototyyppi, joka on hieman poikkeava kuin jo tuotekuvissa nähty Huawei P40 Pro. Huawei on todennäköisesti tehnyt muun muassa kameran asetteluun muutoksia kuvissa nähtävän prototyyppiversion jälkeen.

Laitteen takaosassa nähdään kolme kameraa yhdessä kamera-alueessa, joista yksi on optiseen zoomaukseen kykenevä periskooppikamera. Lisäksi rinnalla on myös neljäskamera, joka on todennäköisesti ToF-sensori. Takaosassa on myöskin tekstit ”Polarie” sekä ”Blink”, jotka ovat korvaamassa Huawei- ja Leica -logoja. Huawei hyödyntää usein koodinimiä prototyypeissään ennen kuin markkinoille asti saapuva versio on valmis.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huaweilta odotetaan ainakin kolmea huippuluokan P40-malliston älypuhelinta, jotka olisivat Huawei P40, Huawei P40 Pro sekä Huawei P40 Pro Premium Edition. Huawei on jo aikaisemmin Euroopassa julkaissut Huawei P40 Lite -puhelimen.

Huhujen mukaan P40-puhelimissa tultaisiin näkemään 52 megapikselin pääkamerat, 40 megapikselin ultralaajakulmakamerat sekä 8 megapikselin telekamerat. P40-perusversiossa odotetaan olevan 3x optinen zoomaus, pro-versiossa 5x optinen zoomaus sekä premium-versiossa 10x optisen zoomauksen.

Huawei vahvisti aikaisemmin tällä viikolla, että Huawei P40 -malliston huippupuhelimet tullaan julkaisemaan Pariisissa 26. maaliskuuta. Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yun mukaan P40-puhelimet ovat maailman tehokkaimmat 5G-puhelimet. Lisää vuotaja sekä tietoja uusista P40-malliston puhelimista tullaan todennäköisesti kuulemaan lähempänä julkaisua.

Huawei P40 Pro aikaisemmassa tuotekuvassa.

Lähde: Digital Trends

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei