Snap Inc.Yleinen

Snapchat toimii jatkossa myös tietokoneella! Snap julkaisi selaimella käytettävän version

Tältä Snapchatin selainversio näyttää. Kuva: Snap Inc.

Snap Inc. -yhtiö on julkaissut suositusta Snapchat-sovelluksesta tietokoneella käytettävän version. Snap kertoo, että jatkossa Snapchat toimii tietokoneella nettiselaimen kautta. Selaimella käyttäjät voivat käyttää Snapchatin videopuhelu- sekä keskusteluominaisuuksia. Selaimella on käytössä myös reaktiot ja mahdollisuus vastata yksittäiseen viestiin.

Snapchatin selainversio ja puhelimella käytettävä sovellus synkronoituvat keskenään, joten käyttäjä voi aloittaa keskustelun puhelimella ja jatkaa sitä vaivattomasti tietokoneella, Snap kertoo tiedotteessaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkoversio Snapchatista on osa kesäkuussa julkaistua Snapchat+ -palvelua, eli saadakseen Snapchatin toimimaan selaimella, täytyy käyttäjän olla maksullisen Snapchat+ -palvelun käyttäjä. Snapchat for web tulee alkuun saataville Kanadaan, Yhdysvaltoihin, Isoon-Britanniaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

Maailmanlaajuisesti Snapchat+ -palvelu ja Snapchat for web tulevat saataville myöhemmin. Snapchat+ -palvelun hinta on 4,59 euroa kuukaudessa.

Lähde: Snap Inc. uutishuone

Kommentoi

Lisää aiheesta:Snap Inc.