Black SharkYleinenZTE

Snapdragon 898 -piiriin perustuvat Nubia Red Magic 7- ja Black Shark 5 -puhelimet tulossa myös pian

Black Shark 4

Snapdragon 898 -järjestelmäpiiri on Qualcommin tuorein ensi vuoden Android-puhelimiin suunnattu järjestelmäpiiri, joka julkaistaan todennäköisesti 30. marraskuuta käynnistyvässä Snapdragon Tech Summit -tapahtumassa. Uuteen järjestelmäpiiriin perustuvia puhelimia on odotettu tämän vuoden aikana muun muassa Xiaomilta, Motorolalta sekä Honorilta. Nyt huhutaan myös kahdesta muusta valmistajasta.

Weibo-palvelussa tiedoistaan tunnettu Digital Chat Station on kertonut luvassa olevan Snapdragon 898 -järjestelmäpiiriin perustuvia puhelimia myös ZTE:ltä sekä Black Sharkilta. ZTE on saanut sertifiointeja jo NX679J-mallikoodia kantavalle laitteelle, jonka on odotettu olevan yhtiön tytärbrändi Nubian uusi Red Magic 7 -sarjan älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Black Shark 5 -sarjan älypuhelimien kerrotaan olevan myös tulossa ja niissä hyödynnetään Snapdragon 898 -järjestelmäpiiriä. Black Sharkin ja ZTE:n tulevien pelipuhelimien odotetaan saavan kehittyneen lämmönsiirron, jolla viitataan todennäköisesti aikaisempaa parempaan jäähdytysjärjestelmään.

Aikaisemmissa huhuissa Black Shark 5 -puhelimen on odotettu tarjoavan 120 watin pikalatauksen, 4500 milliampeeritunnin akun sekä näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Black Shark tulee luottamaan myös aikaisemmista Black Shark 4S -puhelimista tuttuun pelihenkiseen muotoiluun, joka on hyvin tuttua pelipuhelimille.

Toistaiseksi tiedot Black Sharkin ja ZTE:n tulevista puhelimista kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan. Todennäköisesti Black Shark tulee julkaisemana Snapdragon 898 -piiriin perustuvat pelipuhelimensa vasta keväällä, sillä vasta hiljattain julkaistiin Black Shark 4S -sarjan puhelimet.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Shark