NetflixViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Vain harvat ovat kokeilleet Netflixin uusia pelejä

Netflix pelit

Netflix toi viime viikolla mobiilipelit osaksi yhtiön suoratoistopalvelua ja myös SuomiMobiilin viikkokysymys koski kyseistä aihetta. Tällä kertaa lukijoilta kysyttiin, onko Netflixiin lisättyjä pelejä jo kokeiltu.

Vastauksia saatiin jälleen hyvin ja tuloksien mukaan vain harvat ovat kokeilleet Netflixin pelejä. Vastaajista jopa 92,86 prosenttia ilmoitti, ettei ole vielä kokeillut pelejä. Ainoastaan 7,14 prosenttia vastaajista ilmoitti jo kokeilleensa pelejä Netflixissä. Kokonaisuudessaan viikkokysymyksen tuloksista voidaan vetää johtopäätös, ettei suurin osa ole vielä innostunut pelailemaan Netflix-pelejä, tai ei ole vielä pelejä löytänyt palvelusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Netflix on kertonut olevansa kiinnostunut mobiilipeleihin laajentamisesta jo pidemmän aikaa ja nyt ensimmäiset peli ovat pieni askel kohti Netflixin tulevaisuutta. Pelit ovat integroitu sovellukseen osaksi muita sisältöjä. Käyttäjille tulee näkymään erillinen Games-välilehti Netflix-sovellukseen, josta löytyy jatkuvasti laajeneva pelivalikoima. Aluksi tarjolla on viisi peliä, jotka ovat Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast ja Teeter Up.

Pelien pelaaminen edellyttää Netflix-tilausta, mutta mitään muuta ylimääräistä peleistä ei tarvitse maksaa. Pelivalikoima on aluksi niukka, mutta tulevaisuudessa Netflix tulee varmasti tarjoamaan selvästi laajemmalla valikoimalla erilaisia pelejä. Aluksi Netflix-pelit vaativat toimiakseen Android-laitteen, eikä ne ole toistaiseksi saatavilla Apple iOS-laitteille.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Oletko jo kokeillut Netflixin pelejä?

En
92.86%
Kyllä
7.14%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Netflix