AndroidSonyYleinen

Sony aloittanut Android 14 -päivityksen jakelun Xperia 1 V -puhelimelleen

Sony Xperia 1 V

Sony on tänään kertonut aloittaneensa Android 14 -päivityksen jakelun. Aluksi päivitys on saatavilla Xperia 1 V -älypuhelimelle, ja mukana on muutamia uudistuksia Android 14:n ohella.

Päivitys ei ole heti kaikkien saatavilla, vaan Sony jakaa sitä vaiheittain. Tämän takia päivitys ei ole välttämättä saatavilla vielä Suomessa. Kaikille päivitys kuitenkin saapunee lähipäivinä. Omalle puhelimelle saatavuuden voi tarkistaa menemällä: Asetukset >  Järjestelmä > Ohjelmistopäivitys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden ohjelmistopäivityksen myötä useat Xperia 5 V:n toiminnot tuleva saataville myös Xperia 1 V -puhelimelle. Päivitys tuo mukanaan muun muassa parannetun Bokeh-tilan ja entistä enemmän luovia vaihtoehtoja tarjoavan Video Creator -sovelluksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi parannettu bokeh-tila vie älypuhelimella otettu muotokuvakuvat lähemmäs ammattilaiskameroiden kuvien tasoa. Bokeh-tilassa etualalla olevaa kuvauskohdetta voi korostaa vähentämälllä taustan tarkkuutta, mikä luo taiteellisen vaikutelman. Bokeh-tila toimii myös 24 mm:n ja 48 mm:n polttovälien objektiiveilla. ​

Android 14 -päivityksen uudistuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Sony 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android