SonyYleinen

Sony järjestää julkaisutilaisuuden 8. toukokuuta – ”jotain suurta tulossa”, mahdollisesti WF-1000XM5-kuulokkeet

Sonylla kuulokkeisiin viittaava julkaisu ensi viikolla.

Sony on jo aikaisemmin vahvistanut julkaisevansa uusia Xperia-puhelimia 11. toukokuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Sony on nyt myös hieman yllättäen ilmoittanut toisestakin julkaisutilaisuudesta, joka järjestetään jo 8. toukokuuta.

Sonyn vihjailujen perusteella ennen Xperia-puhelimia tultaisiin julkaisemaan uudet kuulokkeet, ja Sony lupaa, että ”jotain suurta tulossa”. Kovin paljoa tätä tarkemmin ei vielä kuitenkaan julkaisusta vielä kerrota. Sonyn mukaan tilaisuus alkaa 8. toukokuuta kello 19.00 Suomen aikaan, ja se lähetetään suorana YouTuben kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Tilaisuudessa voitaisiin nähdä uudet huippuluokan Sony WF-1000XM5 -kuulokkeet. Julkaisu tulisi sopivaan aikaan, sillä joidenkin raporttien mukaan Sony tulisi tarjoamaan joissakin maissa Xperia 1 V -puhelimen ennakkotilaajille kaupan päälle WF-1000XM5-kuulokkeet. Kuulokkeiden edeltäjäversiot maksoivat Euroopassa 280 euroa, joten uutuusversioiden hinta asettunee samaan pisteeseen.

Sony WF-1000XM5 -kuulokkeista on aikaisemmin nähty jo muutamia vuotoja. Maaliskuussa nähtiin ensimmäisiä kuvia, jotka olivat peräisin sertifiointitiedoista. Kuvien perusteella Sony tulee tekemään kuulokkeista aikaisempaa kompaktimmat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony WF-1000XM5 vuotokuvassa

Kyseessä ovat Sonyn huippuluokan nappikuulokkeet, joten odotettavasti tarjolla on jälleen markkinoiden parhainta äänenlaatua ja hyvä melunvaimennus. Toistaiseksi tarkoista teknisistä tiedoista ei ole kuitenkaan vuotoja.

Sony WF-1000XM5 -kuulokkeiden tarkat tiedot tulevat todennäköisesti varmistumaan siis jo ensi viikolla.

Lähde: Twitter (Sony), Sumahodigest (japaniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony