NothingYleinen

Nothing Phone (2) -puhelimesta julkaistiin ensimmäinen vilaus – ”tulossa kesällä 2023”

Nothing aloitti hypetyksen tulevasta Nothing Phone (2) -puhelimesta jo MWC-messuilla maaliskuun alussa vahvistaen ensimmäisiä yksityiskohtia. Nyt puhelimesta on julkaistu myös ensimmäinen vihjaileva kuva.

Tulevaa puhelinta varten on avattu jo ”tulossa pian” -sivu, jossa on esillä ensimmäiset yksityiskohdat puhelimesta. Kuvassa on esillä punainen LED-valo, joka vilkkuu Nothingin Twitterissä julkaisemassa videossa. Lisäksi kuvassa on esillä jonkinlainen kytkin sekä nähtävästi pieni pala Glyph-valoa. Kuva vahvistaa laitteen takaosassa olevan jälleen paljon erilaisia yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2) on nähtävästi koodinimeltään ”Alakazam”, joka on tuttu hahmo Pokemonista. Samoin viime vuoden Nothing Phone (1) -puhelimen koodinimi oli ”Abra”, joten koodinimet jatkavat Pokemon-teemaa.

MWC-messuilla Nothing vahvisti puhelimessa nähtävän Qualcommin kehittämä Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiiri, joka paljastui myöhemmin nähdyn Linkedin-julkaisun myötä Snapdragon 8+ Gen 1 -versioksi. Odotettavasti Nothing ei käytä siis tuoreinta Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimen on nyt vahvistettu tulevan ”kesällä 2023”, eli julkaisua voidaan odottaa tulevina kuukausina. Nothing Phone (2) tulee olemaan myös aikaisempaa ”premiumpi”, joten puhelimeen voidaan odottaa enemmän lippulaivatason tekniikoita. Viime vuoden puhelimessa käytettiin Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiriä.

Tänään Nothing on lisäksi vahvistanut, että uutuuspuhelin tulee ostettavaksi myös Yhdysvalloissa ensimmäistä kertaa. Lisätietoja puhelimesta saadaan varmasti vielä lähempänä julkaisua.

Lähde: Nothing 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing