SonyYleinen

Sony julkisti uudet langattomat WH-CH720N- ja WH-CH520-sankakuulokkeet – hinnat 150 ja 70 euroa

Sony WH-CH720N

Sony on julkistanut kahdet uudet sangalliset kuulokkeet, joiden mallinimet ovat WH-CH720N ja WH-CH520. WH-CH720N-kuulokkeissa Sony on panostanut melunvaimennukseen, mutta edullisemmat WH-CH520-kuulokkeet tuovat mukanaan aikaisempaa paremman akunkeston.

Langattomissa WH-CH720N-sankakuulokkeissa on Dual Noise Sensor -tekniikka ja Sonyn integroitu Processor V1 -siru melunvaimennusta varten. Kuulokkeissa on valmistajan mukaan kevyt 192 gramman rakenne ja jopa 35 tunnin akunkesto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony WH-CH520

WH-CH520-kuulokkeet tarjoavat paremman 50 tunnin akkukeston. Sony kertoo myös puheluiden suorituskykyä olevan parannettu vastaamaan arkielämän vaatimuksia. Molemmissa malleissa on myös Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) -tekniikka korkealaatuisen äänen tuottamiseksi ja Multipoint-liitäntä, joka helpottaa laitteiden yhdistämistä.

Molemmissa kuulokkeissa on säädettävä ja pehmustettu pääpanta, pehmeät korvatyynyt, joiden ansiosta luvataan täydellinen istuvuus ja mukavuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony WH-CH720N

WH-CH720N- ja WH-CH520-kuulokemallit antavat kuuntelijan muokata ääntä Sony Headphones Connect -sovelluksella. Äänenlaatua voi sovittaa kuuntelemaansa musiikkigenreen useilla eri asetuksilla tai luoda ja tallentaa omia asetuksia.

Sonyn mukaan WH-CH720N-mallin parannetuilla teknologiaominaisuuksilla käyttäjä voi nauttia paremmasta puhelun laadusta. Precise Voice Pickup -tekniikalla varustetut mikrofonit on sijoitettu älykkäästi, jotta ne poimivat äänet selkeämmin ja tarkemmin erilaisissa ympäristöissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WH-CH720N- ja WH-CH520-malleissa on Multipoint-liitäntä, helppokäyttöiset painikkeet ja ääniohjaus. Swift Pair- ja Fast Pair -ominaisuudet mahdollistavat yksinkertaisen yhdistämisen eri laitteisiin.

Sony on suunnitellut kuulokkeet ympäristöä ajatellen. WH-CH720N- ja WH-CH520-kuulokkeiden pakkaukset ovat täysin muovittomia. Suunnittelussa on käytetty pohjana low toxicity -suunnitteluperiaatetta ja Sonyn “Road to Zero” -ympäristösuunnitelmaa. Molemmissa kuulokkeissa käytetään myös kierrätysmuovia.

WH-CH720N-malli on saatavilla maaliskuussa kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen ja valkoinen. Suositushinta on 150 euroa. WH-CH520-kuulokkeet ovat myös saatavilla maaliskuussa, ja tarjolle tulevat värit ovat musta, sininen, valkoinen ja beige. Suositushinnaksi on kerrottu 70 euroa.

Lähde: Sonyn tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony