MotorolaYleinen

Nyt on mielenkiintoinen näyttö! Tässäkö on Motorolan tuleva taittuvanäyttöinen Razr 2023 -puhelin?

Tältä saattaa näyttää Motorola Razr 2023.

Samsungin taittuvanäyttöisten simpukkapuhelimien rinnalla markkinoilla on nähty pidempään Motorola Razr -puhelimia, joista tuorein tuotiin myyntiin viime vuoden lopulla. Motorola on valmistelemassa nähtävästi seuraavan sukupolven Razr-puhelimen julkaisua, sillä nyt vuotokuvissa on esillä mielenkiintoinen laite.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitter-tilillään kuvia, joissa nähdään toistaiseksi julkaisematon taittuvanäyttöinen älypuhelin. Tarkkaan Blass ei paljasta puhelimen valmistajaa, mutta kyseessä on odotettu olevan Motorolan tuleva puhelin. Mielenkiintoisen puhelimesta tekee sen ulkopuolen näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on selvästi suurempi kuin missään muussa nykyisessä simpukkapuhelimessa. Lisäksi näytön sisälle jäävät kamerat sekä salama, joka tekee toteutuksesta vähintäänkin mielenkiintoisen. Yhdessä kuvista nähdään myös puhelimen ulkonäyttö käytännössä, jossa se pystyy näyttämään aikaisempaa enemmän sisältöä.

Blassin julkaisemien kuvien lisäksi myös The Tech Outlook -sivusto on julkaissut kuvia, joissa nähdään sama puhelin. Kuvat vahvistavat kyseessä olevan Motorolan puhelin ja ne antavat hieman vielä paremman käsityksen muotoilusta. Yleisesti muotoilussa on paljon samaa nykyisen Motorola Razr 2022 -puhelimen kanssa. Mustan värin lisäksi puhelin on todennäköisesti tulossa tarjolle punaisena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa kerrotaan olevan Motorola Razr 2023, jonka koodinimi on ”Juno”. Toistaiseksi tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vuotanut, mutta odotettavasti julkaisua saadaan vielä hyvä tovi odottaa. Motorola toi vasta myyntiin edellisen sukupolven puhelimen, joten Razr 2023 voidaan nähdä aikaisintaan kesällä.

Todennäköisesti enemmän vuotoja nähdään vielä lähempänä julkaisua.

Lähde: Twitter (Evan Blass), The Tech Outlook

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola