SonyYleinen

Sony nostattaa odotuksia ensi viikon Xperia-julkaisusta – ”paras älypuhelinkamera, jota olen käyttänyt”

Sony kertoi viime viikolla varsin odottamattomasta Xperia-tuotelanseerauksesta, joka tapahtuu 26. lokakuuta. Nyt Sony on aloittanut vihjailemaan aikaisempaa tarkemmin ensi viikolla tapahtuvan julkaisun sisällöstä, ja nähtävästi kyseessä tulee olemaan uusi älypuhelin loistavalla kameralla.

Vihjailevalla videolla kuvausammattilaiset kehuvat Sonyn tämänhetkisiä älypuhelimia ja niiden kameroita. Lisäksi videolla ammattilaiset kertovat ja kuvailevat tulevaa puhelinta. Yhden mukaan tuleva laite tuntuu kuin se olisi kamera, johon puhelin on yhdistetty. Toinen kertoo videolla kyseessä olevan ”paras älypuhelinkamera, jota olen käyttänyt”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony on laittanut odotukset ensi viikon julkaisusta korkealle ja nähtävästi luvassa on uusi huippuluokan kamerapuhelin. Aikaisemmin tänä vuonna Sony on julkaissut jo Xperia 1 III- ja Xperia 5 III -puhelimet, jonka takia mitään huippupuhelinta Sonylta ei tilaisuudessa osattu odottaa. Toistaiseksi mitään varsinaisia vuotoja Sonyn tulevasta puhelimesta ei ole.

Viime vuonna Sony esitteli valikoiduille markkinoille Xperia Pro -puhelimen, joka tarjosi Xperia 1 II -puhelimen tekniikan hieman monipuolisemmilla ominaisuuksilla. Sony saattaa ensi viikolla julkaista siis seuraajan Xperia Prolle, jossa olisi vieläkin hieman parempi kamera kuin Xperia 1 III -puhelimessa. Tilaisuus järjestetään 26. lokakuuta, joten kovin kauaa tietoja ei tarvitse enää odottaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Sony

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony