AndroidSonyYleinen

Sony vahvisti Android 11 -päivityksen saavat Xperia-puhelimet sekä päivityksen aikataulun

Sony on tänään vahvistanut omalta osaltansa yhtiön puhelimien Android 11 -päivityssuunnitelmat. Google julkaisi Android 11 -päivityksen jo syyskuussa, mutta valmistajat ovat julkaisseet päivitystä varsin hitaasti puhelimilleen. Sony kuitenkin päivittää uusimmat puhelimensa hyvin nopeasti, joka käy ilmi tänään julkaistusta aikataulusta.

Android 11 tulee saataville Sonyn ensimmäisille puhelimille jo ennen vuoden loppua. Xperia 1 II -puhelimen omistajille päivitys tulee joulukuussa, kun taasen Xperia 5 II- ja Xperia 10 II -puhelimien omistajat saavat päivityksen ennen tammikuun 2021 loppumista. Helmikuussa 2021 Sony tulee päivittämään myös viime vuonna julkaistut Xperia 1- ja Xperia 5 -huippupuhelimet tuoreimpaan Android-versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony Xperia -puhelimien aikataulu:

  • Xperia 1 II: joulukuu 2020
  • Xperia 5 II: tammikuu 2021
  • Xperia 10 II: tammikuu 2021
  • Xperia 1: helmikuu 2021
  • Xperia 5: helmikuu 2021

Toistaiseksi yläpuolella oleva listaus on kaikki, mitä Sony on Android 11:n osalta luvannut. Esimerkiksi Xperia 10- ja Xperia 10 Plus -puhelimien Android 11 -päivityksestä ei ole tietoa. Olemme jo aikaisemmin tutustuneet tarkemmin Android 11 -päivitykseen, joten uudistuksiin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Lähde: Xperiablog.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android