SonyYleinen

Sonyn uusi huippuluokan Xperia 1 II saapui ennakkotilattavaksi 1199 euron hintaa – kaupan päälle tarjolla 268 euron arvoiset kuulokkeet

Sony on aloittanut tänään uuden Xperia 1 II -puhelimen ennakkomyynnin Suomessa. Kyseessä on Sonyn tuorein huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tämän hetken tuoreimpia tekniikoita sekä monipuoliset audio-, kamera- ja 5G -tekniikat. Hintaa puhelimella on 1199 euroa ja kaupan päälle tarjotaan houkuttelevia Sonyn kuulokkeita.

Xperia 1 II:n ennakkomyynti alkaa tänään 1. kesäkuuta ja päättyy 21. kesäkuuta. Puhelimen toimitukset alkavat 22. kesäkuuta DNA:lla, Gigantilla, Verkkokauppa.comissa sekä Elisalla. Ennakkotilaajille tarjotaan kaupan päälle Sony WH-1000MX3 -vastamelukuulokkeita, joiden arvo on 268 euroa. Kuulokkeiden lunastus on tehtävä 5. heinäkuuta 2020 mennessä, jotta kuulokkeet toimitetaan Xperia 1II -puhelimen ostajalle. Kampanjaan voi käydä tutustumassa tarkemmin Sonyn sivujen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudessa Xperia 1 II -puhelimessa on muun muassa suuri 6,5 tuuman 4K-näyttöpaneeli, jossa on 21:9-kuvasuhde sekä integroitu sormenjälkilukija. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Xperia 1 II on varusteltuna luonnollisesti myös 5G-yhteyksillä. Kameroita laitteen takaosasta löytyy neljä, jotka ovat 12 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin telekamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 3D iToF-sensori. Lisätietoja Xperia 1 II -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta kattavasta artikkelista.

Aikaisemmin Sony on tuonut Suomessa ennakkomyyntiin jo Xperia 10 II -puhelimen, joka on keskihintaluokkaan sijoittuva älypuhelin. Hintaa Xperia 10 II -mallilla on 369 euroa ja sen toimitukset alkavat 10. kesäkuuta. Sony aloitti toukokuun alussa myös edullisen Xperia L4 -puhelimen myynnin Suomessa 199 euron hintaan. Suomessa myyntiin on saapunut siis jo kaikki alkuvuonna julkaistut Xperia-puhelimet.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. 21.9 on kuvasuhde. Ei 20.9

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony