OuraYleinen

Suomalainen Oura yhteistyöhön Guccin kanssa – 25. toukokuuta tulossa Gucci-erikoissormus

Oura x Gucci

Suomalainen Oura julkaisi viime syksynä kolmannen sukupolven älysormuksensa, mutta nyt yhtiö on ilmoittanut mielenkiintoisesta yhteistyöstä. Oura on kertonut ensi viikolla julkaistavan jotain suurta yhdessä italialaisen muotitalo Guccin kanssa.

Asiasta on ilmoitettu Guccin ja Ouran omilla Twitter-tileillä. Molemmat ovat julkaisseet saman kuvan, jossa vihjataan brändien välisestä yhteistyöstä. Tämän on oletettu viittaavan siihen, että Oura-sormuksesta tullaan julkaisemaan Gucci-erikoisversio. Uutisia asiasta tullaan kertomaan tarkemmin ensi viikon keskiviikkona 25. toukokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alun perin Oura-sormus julkaistiin vain neljässä versiossa, jotka olivat Silver, Black, Stealth sekä Gold. Nyt uusi Gucci-versio tulee laajentamaan valikoimaa entisestään. Vihjailevan kuvan perusteella Gucci-versiossa olisi jonkinlainen juovapinnoite. Todennäköisesti sormuksessa on myös muita Gucci-brändiin sopivia elementtejä.

3. sukupolven Oura-sormus.

Gucci-versio Oura-sormuksesta tulee varmasti myös olemaan erittäin arvokas. Sormuksen nykyinen perusversio maksaa Suomessa 314 euroa, mutta erikoisversion voisi olettaa maksavan selvästi enemmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi kolmannen sukupolven Oura-sormus on aikaisempaa tarkempi ja siihen on tulossa uusia ominaisuuksia myöhemmin tänä vuonna. Oura-älysormus on vedenkestävä 100 metriin asti ja akunkesto on 4 tai 7 päivää käytöstä riippuen. Painoa laitteella on ainoastaan 4 tai 6 grammaa koosta riippuen.

Tuoreimmassa 3. sukupolven sormuksessa Oura on ottanut selvästi aikaisempaa erilaisemman lähestymistavan. Yhtiö siirsi joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia kuukausitilauksen taakse, josta täytyy vielä useiden satasien hintaisen sormuksen lisäksi maksaa.

Oura kertoi maaliskuussa, että yhtiö on myynyt jo yli miljoona älysormusta.

Lähde: Twitter (Gucci)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Oura