SamsungYleinen

Suomalaisten suosikkipuhelin Samsung Galaxy A51 sai Android 11 -päivityksen

Samsung Galaxy A51

Samsung on aloittanut Suomessa jakamaan tuoreinta Android 11 -päivitystä sekä One UI 3 -käyttöliittymää Suomessa supersuositulle Galaxy A51 -puhelimelle. Galaxy A51 oli yksi Samsungin myydyimmistä puhelimista vuoden 2020 aikana ja nyt monet käyttäjät saavat tuoreimmat ohjelmistot käyttöönsä Android 11 -päivityksen jälkeen.

Saataville tullut Android 11 -päivitys on versionumeroltaan A515FXXU4DUB2 ja kokoa päivityksellä on 1995,22 megatavua. Samsung kertoo päivityksen mukana tulevan myös Googlen 1. helmikuuta 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden Galaxy A51 -puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

One UI 3 -käyttöliittymä on Samsungin mukaan suunniteltu auttamaan keskittymään tärkeisiin asioihin. Visuaalisesti käyttöliittymään on tuotu uusia elementtejä aloitusnäyttöön sekä pikavalikkoon. Lisäksi Samsung kertoo parantaneensa käyttöliittymän suorituskykyä, jonka ansiosta sovellukset toimivat nopeammin ja ne kuluttavat vähemmän virtaa. Android 11 puolestaan tarjoaa paljon uudistuksia ja parannuksia yksityisyysasetuksiin. Android 11 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Eipä jostain syystä löydy päivitystä ainakaan minun A51 5G puhelimeen

  2. A51 4G päivitys 1.8.2020 uutta päivitystä ei pääse lataamaan. Auto Android katkeilee jatkuvasti.
    Peekoo

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung