OnePlusYleinen

OnePlussan suunnitelmat vuodettiin – tulossa uusi puhelin lähes joka kuukausi

OnePlus 10 Pro

OnePlussalta on odotettu useita uusia älypuhelimia tulevina kuukausina, mutta nyt tunnettu vuotaja Yogesh Brar on julkaissut aikataulun kaikille huhutuille laitteille. OnePlussalta on tietojen perusteella tulossa useita Nord-malliston jäseniä, mutta myös useita OnePlus 10 -sarjan laitteita.

Jo tässä kuussa OnePlus tulee julkaisemaan OnePlus 10 Pron, joka julkaistiin jo tammikuun alussa Kiinassa. Globaalisti julkaisu tapahtuu OnePlussan mukaan maaliskuun lopulla, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole vielä kerrottu. Huhtikuussa on odotettavissa OnePlus Nord CE 2 Lite, joka olisi jonkinlainen karsitumpi versio hiljattain julkaistusta OnePlus Nord CE 2 -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa useaan kertaan pyörinyt OnePlus Nord 2T on saanut myös julkaisuajankohdan. Brar kertoo puhelimen julkaisun tapahtuvan huhtikuun lopulla tai aikaisin toukokuussa. Toukokuussa on vuodon mukaan tulossa myös OnePlus 10R -älypuhelin. Kesällä OnePlus tukee julkaisemaan heinäkuun aikana OnePlus Nord 3 -puhelimen, joka saattaa olla myös jonkinlainen ”OnePlus Nord Pro” -versio. Lisäksi vuoden kolmannen neljänneksen lopuksi tullaan vuodon mukaan näkemään OnePlus 10 Ultra -puhelin.


OnePlus 10 Prossa itsessään ei ole mitään uutta mullistavaa, mutta kyseessä on tämän hetken yksi parhainten varustelluista huippupuhelimista. Tarkemmin OnePlus 10 Prohon voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. OnePlus Nord CE 2 Lite on taasen edullisempi keskihintaluokan puhelin, jossa on Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, 33 watin pikalataus sekä 6,6 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli. Tarkemmin tuoreimpiin OnePlus Nord CE 2 Liteä koskeviin huhuihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord 2T:n on huhuttu olevan pieni päivitys OnePlus Nord 2 -puhelimeen, sillä siinä olisi Dimensity 1300 -järjestelmäpiiri, 90 hertsin AMOLED-näyttö sekä 50 megapikselin kolmoiskamera. OnePlus Nord 2T -puhelimen huhuihin voi tutustua tämän linkin takaa. OnePlus 10R -puhelimen on odotettu tarjoavan Dimensity 9000 -järjestelmäpiirin, 120 hertsin AMOLED-näytön ja vähintään 8 gigatavua RAM-muistia. OnePlus 10R -puhelimen huhuihin voi tutustua tämän linkin takaa.

OnePlus Nord 3 -puhelimesta on kuultu myös viime aikoina huhuja, sillä kyseessä pitäisi olla jo selvästi paremmin varusteltu laite kuin Nord 2. Puhelimeen on tulossa huhujen mukaan jopa Dimensity 8100 -järjestelmäpiiri sekä tehokas 150 watin pikalataus. OnePlus Nord 3:n huhuttuihin tietoihin voi tutustua täältä. OnePlus 10 Ultrasta ei tiedetä toistaiseksi kovinkaan paljoa, mutta kyseessä voisi olla teknisesti ja kameroiltaan vieläkin parempi puhelin kuin nykyinen OnePlus 10 Pro.

Tulevien kuukausien aikana OnePlussalta on tulossa siis useita uutuuspuhelimia. Lähempänä julkaisuja kuullaan varmasti lisätietoja laitteista.

Lähde: Twitter (Yogesh Brar)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus