HonorYleinen

Suorituskykytesti paljasti tietoja Honor 60 SE -puhelimesta – saamassa MediaTekin kehittämän Dimensity 900 -järjestelmäpiirin

Honor 60

Honorin on tiedetty kehittävän uutta Honor 60 SE -älypuhelinta, joka on nyt nähtävästi päätynyt suorituskykytesti Geekbenchin tietokantaan. Honor julkisti jo viime vuonna uudet Honor 60- ja Honor 60 Pro -puhelimet, mutta edullisempaa Honor 60 SE -versiota ei samalla vielä nähty.

Toistaiseksi julkaisematon GIA-AN00-mallikoodia kantava älypuhelin on paljastunut Geekbenchin tietokannasta, jonka odotetaan olevan Honor 60 SE. Mallikoodista on vaikea sanoa mitään, mutta ensimmäiset kirjaimet koostuvat laitteen koodinimestä ja loppuosa viittaa Kiinan markkinoille suunnattuun versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 60 SE Geekbenchin tietokannassa.

Geekbenchin mukaan puhelimessa olisi MediaTekin kehittämä Dimensity 900 -järjestelmäpiiri, joka nähtiin myös Honor 50 SE -puhelimessa viime vuonna. Nähtävästi Honor olisi luottamassa täysin samaan järjestelmäpiiriin, joka ei tosin ole kovinkaan suuri yllätys. Myös Honor 60 perustui samaan Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriin kuin edeltäjänsä Honor 50.

Honor 60 SE tulee listauksen mukaan saamaan ainakin 8 gigatavua RAM-muistia sekä tuoreimman Android 12 -käyttöjärjestelmän heti uutena. Kiinalainen 3C-sertifiointitietokanta on aikaisemmin paljastanut Honor 60 SE -puhelimessa olevan tuki peräti 66 watin pikalataukselle, mutta valitettavasti mitään muita tietoja ei ole vielä olemassa.

Todennäköisesti Honor 60 SE julkaistaan Kiinassa tulevina viikkoina. Honor järjestää globaalisti seuraavan julkaisutilaisuuden 28. helmikuuta, jolloin laite saatetaan nähdä globaalisti.

Lähde: Nashvillechatterclass.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor