NothingYleinen

Swedish House Mafia tuo musiikin ja teknologian yhteen yhteistyössä Nothingin kanssa – Glyph Composer -sävellystyökalu julki

Yksi maailman tunnetuimmista yhtyeistä, Swedish House Mafia, ja lontoolainen elektroniikkavalmistaja Nothing ovat kertoneet yhteistyöstä. Yhdessä on luotu Nothing-käyttäjille eksklusiivinen Glyph-soittoääni ja Glyph Sound Pack -äänipaketti.

Uusi Glyph Composer -sävellystyökalu mahdollistaa sekä Phone (2) että Phone (1) -älypuhelinten käyttäjille oman Glyph-soittoäänen luomisen. Nothingin älypuhelimissa äänet synkronoituvat valojen kanssa puhelimen takapuolella. Käyttäjät voivat löytää oman rytminsä ja tallentaa luomuksensa käyttämällä Swedish House Mafian luomaa Glyph Sound Pack -äänipakettia. Käyttäjät voivat myös valita valmiin Glyph-soittoäänen, jonka on toteuttanut Swedish House Mafia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valmis Glyph-soittoääni koostuu 8-10 sekunnin pituisesta moniraitaisesta tiedostosta. Käyttäjä voi synkronoida enintään 2 sekunnin pituisia monofonisia pätkiä älypuhelimen käyttöliittymän kanssa. Jokainen äänipaketti sisältää viisi erilaista sävyä ja äänisekoitusta, joita käyttäjä voi soittaa ja tallentaa.

”Olemme ylpeitä saadessamme työskennellä house-musiikin uranuurtajien Swedish House Mafian kanssa ja esitellä sekä Glyph Composer -sävellystyökalun että ensimmäisen Glyph Sound Pack -äänipaketin”, sanoo Nothingin toimitusjohtaja ja perustajajäsen Carl Pei. ”Axwell, Steve ja Sebastian ovat olleet alusta alkaen innostuneita Nothingista, joten oli luontevaa innovoida heidän kanssaan tuote, johon luojat ympäri maailmaa voivat osallistua. Odotamme innolla, mitä Nothing-yhteisö luo tällä alustalla.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme innoissamme siitä, että saimme tehdä yhteistyötä Nothingin tiimin kanssa Lontoossa ja tuoda musiikin ja tekniikan maailmat entistä lähemmäs toisiaan innovatiivisen älypuhelimen avulla. Olemme kaikki olleet Carl Pein ja Nothingin visioiden faneja alusta asti, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäisiä luovia tekijöitä, jotka julkaisevat Glyph Composer -äänipaketin. Emme malta odottaa, mitä fanimme ja Nothingin käyttäjät luovat remixeillään”, sanovat Swedish House Mafian jäsenet Axwell, Steve Angello ja Sebastian Ingrosso.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Glyph Composer on saatavilla Nothingin Phone (2)- ja Phone (1) -älypuhelimille. Nothingin mukaan Swedish House Mafian Glyph-soittoääni ja Glyph Sound Pack tulevat saataville tämän kesän aikana.

Nothing Phone (2) julkaistaan 11. heinäkuuta. Jo paljastuneisiin tietoihin voi käydä tutustumassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing