OPPOYleinen

Taittuvanäyttöisen Oppo Find N -puhelimen tuotekuvat paljastuivat – hinta saattaa olla yli 1800 euroa

Oppo on vahvistanut julkaisevansa 15. joulukuuta yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen, joka kantaa nimeä Oppo Find N. Puhelimesta on jo valmistajan toimesta julkaistu muutamia vihjailevia kuvia, mutta tällä kertaa luotettavista vuodoista tunnettu Evan Blass on julkaissut parempia tuotekuvia. Uudet kuvat paljastavat puhelimen muotoilun kokonaisuudessaan.

Vuotokuvissa Oppo Find N on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria, mikrofoni ja salama. Kamera-alueessa on myös vahvistus pääkameran olevan 50 megapikselin tasoinen. Kuvat vahvistavat puhelimen kehyksen olevan metallia ja pinnat ovat todennäköisesti lasia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Find N -puhelimen ulkopuolella on perinteinen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä keskitetysti yläreunassa. Kuvista voitaneen päätellä ulkonäytön kaartuvan toiselta reunaltaan hieman, eikä se ole kokonaan tasainen. Kuvat paljastavat Oppon hyödyntävän laitteessa kylkeen sijoitettua sormenjälkilukijaa, johon on integroitu myös virtapainike. Lisäksi kyljessä on esillä äänenvoimakkuuspainikkeet.

Laitteen sisäpuolella on esillä taittuva näyttö, jota kiertää kohtuulliset kehykset. Lisäksi näytön vasemmassa yläkulmassa on esillä etukameraa varten tehty reikä. Todennäköisesti Oppo on tehnyt omasta taittuvanäyttöisestä puhelimestaan selvästi kompaktimman kuin esimerkiksi Galaxy Z Fold 3 -puhelin. Kuvien perusteella Oppon toteutuksessa puhelin olisi ainakin hieman matalampi. Tietojen mukaan Oppo olisi pystynyt myös tekemään omassa ratkaisussaan näytön taitoskohdasta selvästi huomaamattomamman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Weibo-palvelussa vuodettu kuva on paljastanut myös joitakin Oppo Find N -puhelimen teknisiä tietoja sekä hinnat. Jos tiedot pitävät paikkansa löytyy puhelimesta 4500 milliampeeritunnin akku, 33 watin pikalataus sekä 15 watin langaton lataus. Lisäksi tehoista pitäisi vastata Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia. Taittuvan näytön pitäisi tarjota myös 120 hertsin virkistystaajuus.

Hinnoiksi on vuodon mukaan tulossa 8 + 256 gigatavun versiossa 12999 juania sekä 12 + 512 gigatavun versiossa 13999 juania. Hinnat olisivat suoraan muunnettuina 1810 ja 1949 euroa. Kaikki tiedot kannattaa ottaa toistaiseksi varauksella vastaan, mutta viimeistään ensi viikolla ne vahvistuvat.

Lähde: Twitter (Evan Blass), Twitter (Fold Universe)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO