HonorYleinen

Tällainen on helmikuussa globaalisti julkaistava Honor Band 7 – verkkokauppa vahvisti tietoja etukäteen

Honor Band 7

Honor ilmoitti järjestävän Mobile World Congress 2023 -messuilla oman julkaisutilaisuutensa 27. helmikuuta. Tilaisuudessa on vahvistettu julkaistavan Magic5-sarjan lippulaivapuhelimet sekä taittuvanäyttöinen Magic Vs. Tilaisuudessa saatetaan nähdä myös muita tuotteita, joista yksi on uusi aktiivisuusranneke.

Honor Band 7 julkaistiin joulukuun lopulla Kiinan markkinoilla, mutta nyt se on tulossa myös globaalisti saataville. Honor esittelee aktiivisuusrannekkeen helmikuun aikana noin 60 euron hintaluokkaan. Todennäköisesti Honor Band 7 voitaisiin julkaista MWC-messujen yhteydessä tai jopa ennen sitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki tiedot globaalisti myyntiin tulevasta versiosta ovat paljastuneet Honorin AliExpressiin brändikaupasta. Tuotesivulla on esillä Honorin luottamuksellinen aktiivisuusranneketta koskeva koulutusesitys.

Globaalisti aktiivisuusrannekkeesta tulee saataville kolme väriversiota, jotka ovat Coral Pink, Meteorite Black sekä Emerald Green. Aktiivisuusrannekkeessa on pehmeä silikoninen ranneke, 2,5D-lasi näyttöä suojaamassa sekä painoa on 18 grammaa ilman ranneketta. Laitteen näyttö on kooltaan 1,47 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti ja ominaisuuksiltaan globaali Honor Band 7 -versio ei juurikaan eroa Kiinassa myytävästä mallista. Honor Band 7 tukee stressin mittausta, unen sekä sykkeen seurantaa. Tuettuna on myös veren happipitoisuuden mittaus, jos laite on yhdistetty Android-laitteeseen. Honor ei tue ominaisuutta iOS-laitteiden kanssa.

Aktiivisuusrannekkeessa kerrotaan olevan tuki 96 urheilutilalle. Uutena tilana on naruhyppy, joka pystyy mittaamaan hypityt kerrat. Honor Band 7 tarjoilee 2 viikon akunkeston, mutta raskaalla käytöllä akun kerrotaan kestävän 10 päivää. Akun lataus onnistuu nopeasti, sillä kahden päivän käyttöaika saadaan 5 minuutin latauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alapuolella olevissa kuvissa on vielä tarkempia tietoja tulevasta aktiivisuusrannekkeesta.

Lähde: AliExpress

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor