MotorolaYleinen

Tällainen on tuleva Motorola Moto S30 Pro – odotetaan globaalisti myyntiin Edge 30 -malliston jäsenenä

Motorola Moto S30 Pro

Motorola on vahvistanut julkaisevansa 11. elokuuta uudet todelliset lippulaivapuhelimet, jotka ovat Moto X30 Pro sekä Razr 2022. Samaan aikaan Motorola on kertonut julkaisevansa uuden ylemmän keskihintaluokan huippupuhelimen, joka kantaa Kiinan markkinoilla nimeä Moto S30 Pro.

Motorola kertoo panostaneensa puhelimessa ominaisuuksiin, joita on totuttu näkemään selvästi kalliimmissa puhelimissa. Moto S30 Pro tulee saamaan muun muassa metallikehyksen, huippuluokan kamerat, kaartuvan näytön sekä näytönalaisen sormenjälkilukijan. Motorolan julkaisemien kuvien perusteella Moto S30 Pro on saamassa lähes samanlaisen muotoilun kuin tuleva 200 megapikselin kameralla varusteltu Moto X30 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto S30 Pro

Julkaistut kuvat paljastavat puhelimen metallisen kehyksen, kaartuvan näytön sekä laatikkomaisen kamera-alueen. Kameroita on takaosassa kolme, joista tärkein on selvästi 50 megapikselin tasoinen. Kuvat paljastavat Moto S30 Pron kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen sekä harmaa. Sinisessä väriversiossa nähdään jonkinlainen nahkakuviointi, kun harmaa väriversio on nähtävästi vain mattapintaista lasia.

Motorola ei ole itse juurikaan puhelimen tarkkoja tietoja vahvistanut. Huhujen mukaan Moto S30 Prossa olisi 6,55 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 888+ -järjestelmäpiirin, joka on viime vuodelta. Lisäksi laitteessa on todennäköisesti 12 gigatavua RAM-muistia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto S30 Pro

Moto S30 Prohon on odotettavissa myös 4270 milliampeeritunnin kokoinen akku, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta langallisesti 68 watin teholla. Laitteen mitoiksi on kerrottu 158,4 x 71,9 x 7,6 millimetriä ja painoksi 170 grammaa.

Puhelimen mallikoodi on XT2243-2, ja samaa puhelinta odotetaan myös globaalisti myyntiin. Kiinassa puhelin tunnetaan nimellä Moto S30 Pro, mutta globaalisti laitteesta on huhuttu Motorola Edge 30 Fusion -puhelimena. Huhuissa puhelimeen on odotettu Dimensity 900 -järjestelmäpiiriä, mutta nämä tiedot ovat olleet väärässä. Monet lähteet ovat vahvistaneet jo Snapdragon 888+ -järjestelmäpiirin.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, milloin Motorola voisi julkaista puhelimen globaaleille markkinoille. Tietojen valossa kyseessä on kuitenkin mielenkiintoinen laite.

Lähde: Weibo 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola