JollaOystersSailfish OSYleinen

Tällainen on uusi venäläinen Sailfish OS -puhelin – tulossa varsin lupaava laite

d275a33570c1e48a26b646863286b325Kerroimme aiemmin tällä viikolla, kuinka suomalaisen Jollan Sailfish OS -käyttöjärjestelmä on saanut vihdoin tuulta purjeisiinsa Venäjällä, jossa jo kaksi valmistajaa on ilmoittanut kiinnostuksensa Sailfish OS -käyttöjärjestelmää kohtaan.

Nyt Oysters -niminen yritys on listannut sivuillansa uuden puhelimen, joka käyttää Sailfsih OS -käyttöjärjestelmää. Aiemmin yhtiö kertoi puhelimen olevan tulossa pian. Nyt sivuilla on listattuna puhelimen kuvat sekä tekniset tiedot. Listauksen mukaan uutuuslaite tulee sijoittumaan keskihintaluokkaan, joten kyseessä tulee olemaan teknisesti reilusti parempi laite kuin esimerkiksi Jollan uusi Jolla C -puhelin tai intialaisen Intexin Aqua Fish -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimesta löytyy 5 tuuman IPS-näyttö sekä MediaTekin MT 6753 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 2 gigatavua RAM-muistia. Yhtiön listauksen mukaan puhelimeen tulee 13 ja 5 megapikselin kamerat sekä suuri 3000 milliampeeritunnin suuruinen akku. Oysters SF -puhelin tukee käytettäväksi myös kahta SIM-korttia yhtäaikaisesti. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat 16 gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-korttipaikka ja 4G -yhteydet.

Oystersin puhelin kantaa nimeä ”Oysters SF”, jossa yhdistelmä ”SF” viittaa mitä luultavammin Sailfish OS -käyttöjärjestelmää. Aiemmin arveltiin, että yhtiön Sailfish OS -puhelin tulisi olemaan sama kuin yhtiön Oysters Pacific 4G Silver -älypuhelin, joka osittain on totta, mutta laitteissa on teknisiä eroavaisuuksia.

Lähde: Oysters.ru

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla